8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Jādomā laicīgi: Ko vilkt, dodoties uz kāzām rudenī?

 

Būsim atklāti, rudens nav nemaz tik tālu. Vai tiešām tu vēlies pēdējā brīdī skraidīt pa veikaliem un mēģināt izdomāt, ko vilkt, dododies uz draudzenes kāzām? Pie tam, ir jāsaprot, ka septembrī vakari un naktis jau ir manāmi vēsākas, nekā jūlija vidū. Lūk, daži padomi:

#1 Tumšākas krāsas ir pieņemamas

Dažiem cilvēkiem melnā krāsa ir pieņemama jebkurā pasākumā, bet, ja tev patīk dažādība, tad ir skaidrs, ka izvēle kļūst sarežģītāka. Atšķirībā no puķainās un spilgtās vasaras, rudens lieliski sader ar tumši zilu, zaļu un sarkanu krāsu. Eleganti un sezonai atbilstoši!

#2 Ziemīgie audumi arī ir pieņemami

Ja gribi pagarināt savas iemīļotās zamšādas kleitas sezonu, tad rudens kāzas tam būs piemērots gadījums. Būs siltāk un arī izskatīsies gaumīgi.

#3 Pagarini vasaras kleitas mūžu

Neviens nav teicis, ka septembrī vai pat oktobrī (viss atkarīgs no tā, kādi laikapstākļi) nedrīkst vilkt garo vasaras kleitu. Ja tev paliek auksti, aizņemies sava partnera žaketi. Bet, ja nevēlies, lai salst partneris, paņem līdzi skaistu, adītu kardiganu.

#4 Nosedz muguru un dekoltē, bet atsedz plecus

Rudenī laikapstākļi ir diezgan neprognozējami. Lai izvairītos no salšanas, bet justos svinīgi, atsedz plecus, bet visu pārējo nosedz. Atklāti pleci šogad ir modē!

#5 Žaketes un bikses

Neesi kleitu fane? Baidies, ka būs auksti? Tādā gadījumā žaketes un bikses tev būs piemērots risinājums. Interesantākam un svinīgākam skatam izvēlies miksēt krāsas!

#6 Gaumīgs kombinezons

Tas ir gana svinīgs apģērba gabals, kas noteikti pasargās tavas kājas no salšanas. Piemeklē skaistas augstpapēžu kurpes un mazu somiņu, un tu izskatīsies satriecoši!

 

Avots: Whowhatwear.co.uk/ Foto: Pinterest.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.