2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

OILS OF LIFE™: kamēr tu guli, tava āda tiek atjaunota

 

Veselīgs astoņu stundu nakts miegs daudziem no mums ir tikai sapnis. Ja kaut reizi esi ielūkojusies spogulī pēc slikti gulētas nakts, tad jau esi pārliecinājusies, kādas sekas tā atstāj uz ādas. Ilgstoša slikta miega kvalitāte veicina priekšlaicīgu ādas novecošanos, tādēļ ir ļoti svarīgi ieplānot un nodrošināt nepieciešamo atpūtu.

Aktīvākais periods ādas atjaunošanā ir laiks no pulksten 23:00 līdz 2:00 naktī. Šīs stundas ādas atjaunošanai ir zelta vērtas. Tas ir īstais laiks, kad lietot JAUNO Oils of Life™ Intensīvi atjaunojošo nakts krēmu.

Izsmalcinātā, vienlaikus neparasti svaigā krēma tekstūra burtiski izkusīs uz ādas un aktīvi veicinās ādas atjaunošanās procesus Tavas gulēšanas laikā. Jaunais, bagātīgais nakts krēms palīdzēs nodrošināt izcilu skaistuma miegu… neatkarīgi no tā, cik daudz laika Tu tam veltīsi!

“Sejas, kakla un dekoltē masāža pirms gulētiešanas palīdzēs izvadīt no ādas toksīnus, mazināt tūsku un noņems dienas laikā uzkrāto stresu. Svarīgi masāžu padarīt par ikvakara rituālu, jo tas palīdz veicināt ādas dabīgos atjaunošanās procesus. Šāds rituāls palīdz nodrošināt ādas atjaunošanos un uzlabo dabīgo ādas toni, piešķirot tai veselīgu mirdzumu. Ticiet man, Jūs to novērtēsiet!” Vanda Serrador, The Body Shop kosmetoloģe un ķermeņa kopšanas speciāliste.

3 IZCILU SĒKLU EĻĻU UN 7 ĒTERISKO EĻĻU ĪPAŠI IEDARBĪGS SAJAUKUMS

Mēs meklējām visapkārt pasaulei un izvēlējāmies trīs visvērtīgākās un iedarbīgākās sēklu eļļas. Tās ir atzītas, pateicoties to īpašajām atjaunošanas spējām uz ādas:

• Melno ķimeņu sēklu eļļa no Ēģiptes satur antioksidantus augstā koncentrācijā.

• Mežrozīšu sēklu eļļa no Čīles bagātīgi satur Omega 3 un 6.

• Kamēliju sēklu eļļa no Ķīnas satur barojošās oleīnskābes.

Mēs esam radījuši nakts krēmu intensīvai ādas atjaunošanai, un papildinājuši to ar septiņu spēcīgu ēterisko eļļu sajaukumu. Pateicoties šo eļļu īpašajam aromātam, tās tradicionāli tiek izmantotas medicīnā un aromterapijā. Mēs izvēlējāmies tieši šīs septiņas ēteriskās eļļas, izvērtējot to kopjošās īpašības. Ēteriskajām eļļām piemīt ļoti viegla tekstūra un, lietojot Intensīvi atjaunojošo nakts krēmu, tās palīdzēs nodrošināt izsmalcinātu sajūtu pieredzi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.