7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Tevi nomāc tumšie loki zem acīm? Mēs piedāvājam dažus risinājumus

 

Young woman observing facial wrinkles by Lars Zahner on 500px.com

Vēlaties doties uz kādu pasākumu, ballīti vai vienkārši izklaidēties ar draugiem, bet ir jālieto daudz dažādu līdzekļu sejas ādas uzlabošanai? Iesakām pamēģināt dažas ļoti vienkāršas un mājās iegūstamas vielas, kas tiešām sniedz labus rezultātus.

Mandeļu eļļa–  Pilnīgi dabiska viela,kas ir ļoti noderīga jūsu acīm un adai ap tām. Eļļa padara jūsu problemātisko zonu zem acīm gaišāku. Mandeļu eļļas kombinācija ar E vitamīnu noņems tumšos lokus zem acīm ātri un efektīvi bez nekādam liekām procedūrām.

Gurķis– Tam piemīt arī balinošais efekts, kas padarīs  tumšos lokus gaišākus kā arī savelkošais efekts, kas atbrīvos jūs no ‘’maisiņiem’’ zem acīm.

Zaļš kartupelis-  tas satur daudz dabīgas gaišinošās īpašības. Tie spēj noņemt piepampumu un tumšos lokus zem acīm.

Rožūdens- tas spēj atjaunināt ādu un noņem lokus zem acīm, kā arī nomierina ādu. Turklāt šis ūdens darbojas  kā toniks ādai.

Tomāti-  auglis,kuru mēs izmantojam kā gardu dārzeni patiesībā ir ļoti spēcīgs. Tas spēj ļoti efektīgi padarīt ādu gaišāku un noņem zilumus.

Iesakam  pamēģināt šīs iespējas, varbūt  atradīsiet sev tīkamāko līdzekli kā padarīt  acis izteiksmīgākas un atbrīvosieties no nepilnībām.

Jāpiemin gan, ka šie visi ir līdzekļi, kas var palīdzēt cīņā ar tumšajiem lokiem, kas radušies noguruma un veselības stāvokļa iespaidā. Ja tumšie loki tev ir jau kopš bērnības, tad šeit minētie līdzekļi diez vai kaut ko spēs mainīt.

 

Avots: Zeltene.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.