5.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Akcentējam formas un skaistumu! Stila padomi apaļīgām sievietēm

 

Bieži vien apaļīgo ķermeņa formu īpašnieces satraucas par to, ka viņām veikalos ir grūti piemeklēt tērpu, kas būtu viņām piemērots un pēc izmēra atbilstošs. Taču arvien vairāk modes mākslinieku un apģērba veikalu ķēžu pievēršas tam, lai radītu apģērbu, kas ir piemērots tieši apaļīgām sievietēm.

Nekādu satraukumu! Ja tu vēlies sekot līdzi aktuālajām modes tendencēm, tas ir iespējams. Galvenais ir izvēlēties to, kas noslēps trūkumus un izcels labumus!

Akcentējam dabiskumu un skaistumu

Viena no 2017.gada aktuālākajām modes tendencēm ir dabiskums un izvēles brīvība. Apaļīgās sievietes var droši izvēlēties maxi svārkus ar izteiksmīgiem rakstiem un garās kleitas. Tāpat stilisti iesaka izcelt ķermeņa aprišu dabiskumu un skaistumu, neslēpjot to bezformīgā un neizteiksmīgā apģērbā. Kā to pareizi izdarīt?

Pietiek ar to, ka ievērosi pāris noteikumus

-Apaļīgām sievietēm ir pievilcīga dekoltē zona. V-veida izgriezums būs labākā izvēle gan kleitās, gan blūzēs.

Krāsās un toņos ierobežojumu nav. Galvenais ir ievērot mērenību. Īpaši labi izskatīsies pasteļtoņi ar interesantiem, spilgtiem akcentiem.

-Noteikums “gaiša augša – tumša apakša” nezaudē savu aktualitāti. Šāds savienojums palīdz noslēpt figūras trūkumus un izcelt vidukli.

-Ar mežģīnēm un spiltiem aksesuāriem ir jāuzmanās. To labāk izvēlēties pēc iespējas mazāk.

Nevajag baidīties no baltām biksēm. Apvieno tās ar kontrastējoša toņa blūzi vai tuniku, un tev izdosies atsvaidzināt savu tēlu.

-Dizaineri iesaka “spēlēties” ar drapējumiem, asimetriju un zīmējumiem. Nevajag baidīties no ģeometriskām figūrām, rūtīm un strīpām.

Ziedu raksti no modes pasaules nesteidz pazust. Izvēlies lielus zīmējumus kleitas vai svārku apakšā – tas piešķirs tavam tēlam sievišķīgumu.

Apģērbu ir jāizvēlas precīzi savā izmērā – ne lielāku un ne mazāku. Mazāks izcels nevēlamo, bet lielāks padarīs tevi vēl masīvāku. Ja tu izvēlies kaut ko no “oversize”, tad izvēlies vienu apģērba gabalu vienā kombinācijā. Piemēram, ja izvēlies brīvi krītošas bikses, tad blūzi izvēlies apspīlētāku. Ja izvēlies brīvi krītošu blūzi, tad apvieno to ar zīmuļsvārkiem vai džinsiem.

Džinsi vēl joprojām ir aktuālākais apģērba gabals. Apaļīgām sievietēm nevajadzētu izvēlēties “skinny”. Tādi džinsi figūru padarīs vēl masīvāku. Labāk izvēlēties taisna griezuma bikses. Kombinēt tos var ar žaketēm, džemperiem un krekliņiem ar spilgtu zīmējumu.

Protams, modes un stila padomi ir radīti, lai palīdzētu pēc iespējas labāk izcelt savu figūru. Taču, izvēloties tērpu, ir jāorientējas arī pēc savas gaumes. Steidz uz veikalu un sāc lielo iepirkšanās tūri!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.