2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Īsa pamācība, kā pasākumos iepazīties ar cilvēkiem, ja esi intraverts

 

Woman holding white face mask by Lars Hallstrom on 500px.com

Ik reizi, kad jādodas uz ballīti vai korporatīvo pasākumu, tu ar šausmām gaidi to brīdi? Vairs nekādu satraukumu! Šie četri padomi palīdzēs tev iepazīties ar interesantiem cilvēkiem, pat, ja tu esi kautrīga.

Uz pasākumu dodies kopā ar draugu

Ja tu būsi sarunājusi uz ballīti vai pasākumu doties ar kādu kopā, tev būs mazāk iespēju pēdējā brīdī pārdomā un palikt mājās.

Pašā pasākumā kopā ar draugu vai draudzeni tu jutīsies daudz komfortablāk. Ja viņš vai viņa ir daudz sabiedriskāks cilvēks, tu vari palūgt palīdzēt iepazīties ar citiem cilvēkiem.

Uzstādi mērķi

Nevajag visu vakaru stutēt sienas un skaitīt, cik daudz cilvēku telpā atrodas. Tas ir bezjēdzīgi. Uzstādi sev konkrētu mērķi. Piemēram – iepazīties un aprunāties ar diviem vai trim nepazīstamiem cilvēkiem.

Izvēlies pasākumus ar prātu

Tev nav obligāti jāapmeklē visi pasākumi, uz kuriem tevi aicina. Ja tu jūties neērti lielā cilvēku kompānija, tad jūties. Tas nav nekas slikts. Tā vietā, lai domātu par negatīvo, domā par pasākumiem, kuru apmeklēšana tevī neraisa šausmas. Padomā par to, vai tur jau būs tev pazīstami cilvēki, kā arī tādi, ar kuriem tev varētu būt kopīgas intereses. Nav jēgas doties uz vietu, kur tev ar cilvēkiem nebūs nekā, ko pārrunāt.

Atalgo sevi

Katru reizi, kad tu apmeklē ballīti, iepazīsties ar jauniem cilvēkiem vai jebkādā citādā veidā ej ārpus savas komforta zonas, apbalvo sevi. Piemēram, nopērc kaut ko, ko jau sen gribēji vai aizej uz iecienīto restorānu. Palutini sevi par izrādīto drosmi.

 

Avots: Lifehacker.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.