10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

The Body Shop: izcel savas acis!

 

Pavasari sagaidi ar izteiksmīgu acu skatienu! The Body Shop piedāvā jaunās Down to Earth acu ēnas, kuras var kombinēt dažāda izmēra paletēs.

Veidotas ar izciliem krāsu pigmentiem, pieejamas 30 dažādos, dabas iedvesmotos toņos – sākot ar neitrāliem līdz pat īpaši drosmīgiem. Pieejami mirdzoši, matēti un spīdīgi toņi, kas ir noturīgi un ar paliekošu iespaidu. Acu ēnas ir 100% vegāniskas, bagātinātas ar Godīgas Tirdzniecības babasu un sezama eļļām. 

Izteiksmīgam acu skatienam – jaunā, 100% vegāniskā Lash Hero kopjoša skropstu tuša, kas vizuāli padara acis lielākas. Bagātināta ar melno rožu eļļas ekstraktu, tā pagarina skropstas un padara tās biezākas, kā arī kopj un pasargā.

“Lash Hero skropstu tuša satur rožu ekstraktu no īpašas rožu šķirnes „Black Baccara”. šo rožu hibrīdu 2000. gadā radīja slavenajā rožu audzētavā Meilland Francijas dienvidos. šis rožu ekstrakts ir sajaukts ar barojošo Godīgas Tirdzniecības šī sviestu. Intensīvai mitrināšanai ir pievienots higroskopisks cukurs, kam piemīt spēja savākt ūdens molekulas, lai radītu labu pamatu šai efektīvajai skropstu tušai,” stāsta Jennifer Hirsch, The Body Shop skaistumkopšanas botāniķe.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.