2.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

HOROSKOPS: Iemesli, kāpēc būt attiecībās ar Dvīņiem ir forši

 

Dvīņus vienkārši nevar nemīlēt. Šie cilvēki ir nemitīgā kustībā un viņu garastāvokļa maiņas liek apkārtējiem būt tonusā un ne uz mirkli nezaudēt modrību.

Viņi nebaidīsies teikt to, ko domā

Dvīņi nespēj savā tuvumā paciest tenkotājus un tenkas, viņi būs tie cilvēki, kuri nekautrējoties pateiks citiem cilvēkiem visu, ko par viņiem domā.

Lai gan Dvīņi visai bieži nožēlo, ka citreiz izspļāvuši to, ko varbūt nebūtu vajadzējis atklāt, viņi tik un tā priekšroku dos godīgumam un atklātībai, nevis meliem. Viņi izteiks savu viedokli pat tad, ja to neviens nebūs lūdzis. Citreiz tas ir nogurdinoši…

Viņi nokļūst piedzīvojumu epicentrā

Esot kopā ar Dvīni, dzīve nešķitīs garlaicīga. Dvīnim piemīt zināms talants atrast piedzīvojumus, tos tā īsti nemaz nemeklējot. Dvīņu zinātkāre veicina dažādību visās dzīves jomās.

Dvīņiem ir grūti izsekot līdzi un ir gandrīz neiespējami viņus noturēt. Šie cilvēki ir pilni ar idejām un nebaidās izmantot visas tiem sniegtās iespējas, tādēļ ar viņiem reti būs garlaicīgi.

Viņi ir nenogurdināmi

Dvīņi, tāpat kā jebkuri citi cilvēki, visai bieži sastopas ar dažādiem šķēršļiem, bet, atšķirībā no citām zīmēm, viņi ātri tiek tiem pāri.

Ja tev ir paveicies un tu esi izveidojis jebkāda veida attiecības ar Dvīņiem, tad vajadzēs ieguldīt daudz laika un pacietības, lai šīs attiecības neizbojātu, jo Dvīņa raksturs ir visai neparedzams. Dvīņi nespēj sevi iedomāties bez brīvības sajūtas un kārtējās adrenalīna devas. Izbaudi to laiku, kuru vari pavadīt kopā ar Dvīņiem un mēģini nepārdzīvot par sīkumiem.

Viņi ir inteliģenti

Ja Dvīni pazīsti vien nesen, tad nekādā gadījumā netici visam, ko šis cilvēks stāsta. Prāta spēles – tā ir Dvīņu mīļākā izklaide. Dvīnis tā pa īstam atvērsies tikai retajam; tikai tam cilvēkam, kuru būs gatavs pilnībā ielaist savā pasaulē. Ja tu esi izturējis visus Dvīņa pārbaudījumus, tad tu kļūsi par viņa draugu uz laiku laikiem.

Viņam nav vajadzīga pastāvīga uzmanība

Dvīņiem nav aktuāls ikdienišķas “satikšanās” formāts, viņi nekāro pēc nemitīgas uzmanības vai pēc tikšanās reizēm katru dienu. Dvīnis ir personība gan esot viens pats, gan esot attiecībās ar kādu, tādēļ neatkarīgi no personīgās dzīves statusa, viņi dzīvo paši pēc sava grafika.

Dvīņa partnerim jābūt pietiekoši brīvi domājošam un jāspēj izbaudīt viņam dotā brīvība. Reti kura zīme savam partnerim dāvā šādu iespēju.

Viņi ātri aizmirst par saviem bijušajiem

Dvīņi mīl pārmaiņas, tādēļ pagātne paliek pagātnē. Pazaudējot partneri, Dvīnis to pārcieš daudz vieglāk, nekā jebkura cita horoskopa zīme.

Viņi bijušo atstāj pagātnē un mierīgu sirdi dodas tālāk, tādēļ būt greizsirdīgiem uz Dvīņu kādreizējiem partneriem ir lieka laika šķiešana.

Dvīņi pasauli redz citādāk

Visa šī dzīve ir spēle un nekas tajā nav mūžīgs. Dvīņi ir par kardinālām izmaiņām, par jebkuru spēli bez noteikumiem.

Dvīņi pārāk ilgi neskumst, jo dzīvē taču ir tik daudz aizraujošu iespēju un notikumu.

Dvīņi ir labākie sarunu partneri un viņiem arī lieliski padodas citus uzklausīt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.