6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Garnier jaunums “Botanic Therapy”

 

Garnier radījis jaunu, dabas iedvesmotu matu kopšanas zīmolu “Botanic Therapy” ar 6 produktu līnijām, ar unikāliem augiem to sastāvā, kas palīdz atjaunot matu dabisko skaistumu.

“Botanic Therapy” matu kopšanas līdzekļu centrā ir dabīgas sastāvdaļas, rūpīgi izvēlēti ziedu un ogu ekstrakti, medus un propoliss, vērtīgas eļļas, saglabājot visas to derīgās īpašības dažādu matu tipu kopšanai. Lutinošie aromāti atdzīvina un pastiprina katras dabīgās sastāvdaļas kopjošo spēku. Seši unikāli sastāvi intensīvai kopšanai piemēroti pat visprasīgākajiem matiem.

“ARGAN OIL & CAMELIA” Normāliem un sausiem matiem, blāviem matiem, tai skaitā gariem matiem.

Ikdienā, mazgājot matus, krāna ūdens var tos sausināt, iznīcinot lipīdu slāni. Pareizi izvēlēti matu kopšanas produkti biežai lietošanai palīdzēs izvairīties no šādas negatīvas ietekmes Tavos matos. “Botanic Therapy” argana eļļas un kamēlijas ekstrakta šampūna pamatā ir senās austrumnieciskās skaistuma receptes. šis šampūns ir īpaši radīts blāviem un bojātiem matiem, jo argana eļļa un kamēlijas ekstrakts intensīvi mitrina un baro, dziļi atjauno un nostiprina matus dienu no dienas. Argana eļļu lieto, jo tā ir ļoti barojoša un aizsargājoša, savukārt kamēlijas ekstrakts ir matu mirdzuma un maiguma avots.

“ARGAN OIL & CRANBERRY” Krāsotiem un balinātiem matiem.

Pēc krāsošanas mati izskatās vienkārši burvīgi, un tu vēlies šo skaisto efektu saglabāt ilgāk! Svarīgi zināt, ka krāsotiem matiem ir nepieciešama īpaša kopšana, lai ne tikai saglabātu matu krāsu, bet arī uzlabotu matu kvalitāti. Argana eļļas un dzērveņu īpašības veido kombināciju, kas palīdzēs Tev veikt šo uzdevumu. Argana eļļa rūpēsies par dziļu matu barošanu, un dzērvenes aizsargās tos no negatīvām apkārtējās vides ietekmēm. Rezultāts ir stipri un veseli mati ar krāsu, kas saglabā noturību ilgāk. Argana eļļu lieto, jo tā ir ļoti barojoša un aizsargājoša, savukārt dzērvenes darbojas kā dabīgs antioksidants.

“OLIVE MYTHIQUE” Sausiem un bojātiem matiem.

Nav noslēpums, ka olīveļļu lieto daudzus gadsimtus, lai barotu un atjaunotu matus, jo tā bagātīgi satur taukskābes un antioksidantus. Kosmētiskie produkti, kas satur olīveļļu, spēj atjaunot matus, lai kur Tu atrastos. Taviem matiem nekaitēs ne Grieķijas saules stari, ne saltais Alpu gaiss. Vērtīgā olīveļļa sniegs sausiem un bojātiem matiem otru – skaistuma pilnu – dzīvi, padarīs tos gludus un zīdainus un piešķirs vieglu aromātu. Olīveļļa, ko iegūst no leģendārā koka augļiem, bagātīgi satur taukskābes. To izmanto eļļas nogludinošo, barojošo un atjaunojošo īpašību dēļ.

“RICIN OIL & ALMOND” Rīcineļļa un madeļu eļļa vājiem matiem ar tendnci izkrist.

Mūsdienu aktīvais dzīvesveids rada nepieciešamību mazgāt matus ļoti bieži. Pēc sporta nodarbībām, dienas beigās, pirms ilgi gaidītā randiņa – matiem vienmēr jāizskatās tīriem un jāizstaro veselīgums. šo uzdevumu pavisam vienkārši spēj paveikt divas ļoti svarīgas matu kopšanas sastāvdaļas – rīcineļļa un mandeļu eļļa. Matu kopšanai paredzētie kosmētiskie produkti, kas satur šīs eļļas, intensīvi baro un kopj matus, nepadarot tos smagus. “Botanic Therapy” produkti ar rīcineļļu un mandeļu eļļu ir lieliski piemēroti biežai lietošanai. Rīcineļļa ir pazīstama ar spēju nostiprināt matus no saknēm līdz galiem, savukārt mandeļu eļļa ir pazīstama ar spēju barot matus, padarot tos mīkstākus un spīdīgus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.