8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Padomi kungiem: Ko uzdāvināt sievietei Valentīndienā (idejas, kas noderēs arī dzimšanas dienā)

 

Gadā nav nemaz tik daudz svētku, tāpēc ir jāizmanto katra iespēja, kas mums tiek sniegta. Lai gan daudzi to nevēlas atzīt, bet arī Valentīndiena arvien vairāk pārņem cilvēku sirdis. Ko uzdāvināt savai izredzētajai tajā dienā?

Grāmata. Labu grāmatu, kas otram cilvēkam patiktu, izvēlēties nav viegli. Taču padomā, vai viņa nav teikusi, ka vēlētos kādu konkrētu grāmatu izlasīt? Varbūt zini, kāda ir viņas mīļākā bērnības grāmata? Ja trāpīsi pareizi, vari būt pārliecināts, ka viņa šo dāvanu neaizmirsīs.

„Love is” košļājamās gumijas. Romantiska, garšīga un nostaļģiska dāvana. Nopirkt veselu kasti bērnības košļājamo gumiju ar mīļām zīmītēm nav nemaz tik dārgi.

Kosmētikas komplekts. Ja tu esi ievērojis, kādu zīmolu kosmētiku viņa ikdienā lieto, uzdāvini viņai kādu jaunu dekoratīvās vai kopjošās kosmētikas komplektu. Kosmētika ir dārga, un nereti sievietēm ir žēl tai tērēt naudu. Viņa noteikti par tādu dāvanu priecāsies. Ja tomēr baidies nokļūdīties, izvēlies „Beauty Box”, kurā ir dažādu kosmētikas zīmolu produktu miniatūrās versijas. Tā tava sieviete varēs izmēģināt kaut ko jaunu!

Fotogrāmata. Tas parādīs, cik nopietni tu attiecies pret attiecībām. Vari taisīt pats vai pasūtīt pie speciālistiem, bet galvenais uzdevums tāpat būs tavs – izvēlēties foršākās bildes.

Rotaslietas. Atgādināsim, ka Valentīndiena nav dzimšanas diena, tāpēc nav obligāti jādāvina rotas no dārgiem metāliem. Ja sieviete valkā, var piemeklēt kaut ko no bižutērijas: auskarus, rokassprādzi, brošu. Ja neesi pārliecināts par viņas gaumi, palūdz palīdzību viņas labākajai draudzenei vai māsai.

Vannas komplekts. Tā ir dāvana, kuru varēsiet izmantot kopā, ja uzrīkosiet romantisku vakaru. Uztaisi komplektu pats! Saliec skaistā kārbiņā vannas putas, sāli, bumbas, aromātiskās sveces un pudeli vīna.

Saldumi. Viena no standarta dāvanām, kas nav nemaz tik nepatīkama. Kura gan atteiksies no konfekšu kastes vai šokolādes? Tomēr, ja vēlies izcelties un mīļoto nedaudz vairāk pārsteigt, sagatavo veselu grozu ar viņas iecienītākajiem kārumiem. Varēsiet iztukšot kopā!

Biļetes uz koncertu vai teātri. 14.februāris ir diena, kuru vajadzētu pilnībā veltīt otram cilvēkam un iecienītai nodarbei. Būtu jauki, ja jūs varētu kopā aiziet uz kino, teātri vai kādu koncertu. Taču nenotiks arī nekas slikts, ja uzdāvināsi biļetes uz koncertu, kurš notiks tikai pēc pāris mēnešiem.

Fitnesa aproce. Lieliska dāvana sievietei, kura neizlaiž treniņus sporta zālē un kurai patīk aktīva atpūta.

Rokas pulkstenis. Rokas pulkstenis nav pirmās nepieciešamības lieta, taču ir stilīgs aksesuārs. Iespējams, tava sirds dāma jau sen sapņo par rokas pulksteni, bet vienmēr tērē naudu svarīgākām lietām.

Ziedi ar piegādi. Sajūta kā filmās! Ja tu vēlies viņu patiesi pārsteigt un likt sajusties īpašākai, ļauj, lai skaistus ziedus viņai piegādā uz darbu vai mājām. Un obligāti pieliec klāt mīlestības pilnu kartīti.

Neliels izbrauciens vai ceļojums. Viena vakara vietā pavadiet kopā kopā vairākus! Ideālā variantā aizbrauciet kaut kur: uz SPA, jaunu pilsētu vai varbūt pat citu valsti! Februāris nav populārākais ceļojumu laiks, tāpēc iespējams, ka tev izdosies nopirkt kādu īpaši izdevīgu piedāvājumu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.