6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Dieviete.lv lasītājas izmēģina: Mitrinoša sejas maska ar alfa-hidroksi-skābēm un hialuronskābi no Bio2You

 
Attēls: Dieviete.lv

Portāls Dieviete.lv ir uzsācis jaunu projektu, kurā aicina portāla lasītājas izmēģināt dažādus produktus skaistumam un veselībai. Šoreiz vairākām dažāda vecuma lasītājām bija iespēja izmēģināt Latvijas zīmola Bio2You sejas maskas. Šajā rakstā publicējam atsauksmes par mitrinoša sejas masku ar alfa-hidroksi-skābēm un hialuronskābi.

Kristīne, 25 gadi, sausa/jutīga sejas āda: „Maska viegli klājas uz sejas, aromāts ir neuzbāzīgs. Pēc maskas lietošanas āda bija maiga un ar nelielu aromātu. Manam ādas tipam šis produkts bija piemērots. Tā kā esmu lietojusi sejas maskas un sejas krēmus ar hialuronskābi, kas ir tieši laba sastāvdaļa ādas mitrināšanai, tad biju pamanījusi uz iepakojuma, ka produkts bagātināts arī ar saldo mandeļu eļļu, šī sviestu, avokado eļļu, kakao sviestu un pēc maskas lietošanas āda bija arī pabarota. Protams, jālieto ir ilgstoši, lai saprastu vai maska būtu piemērota cauru gadu vai konkrētos gadalaika periodos. Būtu forši, ja uz iepakojuma precīzāk bùtu norādīta lietošana, tāpat kā Detox sejas maskai.”

Diāna, 23 gadi, normāla sejas āda: „Jāatzīst, ka par šo sejas masku es neesmu tik lielā sajūsmā kā par pārējām. Šķiet, ka aromāts „kož degunā” un konsistence nav visai vienmērīga, tāpēc arī uzklāt ir nedaudz grūti. Interesanti šķita, ka iedarbības laikā uz sejas bija kņudoša un nedaudz atvēsinoša sajūta. Nomazgāt bija viegli un iecienītais sejas krēms arī pēc tam klājās viegli.”

Madara, 28 gadi, jutīga sejas āda: „Mitrinoša sejas maska ir ar ļoti patīkamu, vieglu, neviendabīgu konsistenci, kura mazliet smaržo kā māls.  Laikā, kamēr masku turēju uz ādas, nebija īpašu sajūtu, viegla un varbūt atslābinoša. Viegli nomazgājama ar siltu ūdeni. Pēc šīs maskas noteikti gribas uzklāt barojošu sejas krēmu, jo jutīgākās sejas ādas daļas jūtas mazliet kairinātas, kaut arī āda pēc maskas šķiet viegli ietaukota.”

Attēls: Dieviete.lv

Undīne, 23 gadi, kombinēta sejas āda: „Uz mitrinošo masku liku lielas likmes, jo ir kombinēta sejas āda, ar kuru visgrūtak ir tikt galā + rūpēties par sausajām ādas zonām. Šī maska ar to tika galā diezgan veiksmīgi – sausie pleķīši kļuva mazāk manāmi. Pēc konsistences – līdzīga DETOX maskai, un bija diezgan pagrūti nomazgāt, daudz kas no maskas sastāva bija “uzsūcies” ādā un pārējais nebija viegli nomazgājams. Seja mazgājot šķita “slidena un gluma” – tā, it kā nevēlētos pamest sausās sejas zonas. Aromāts likās svaigs un patīkams. Pēc šīs maskas āda likās veselīga un tika atvērtas poras, ko citi  tam domātie produkti nespēja.”

Santa, 26 gadi: „Ziemas un rudens mēnešos sejas āda paliek īpaši sausa un sejas kopšanai sanāk izlietot krietni vairāk līdzekļu salīdzinot ar silto laiku. Jau biju lietas kursā, ka hialuronskābe nav kā citas skābes, tieši pretēji – tā ir stiprs ādas mitrinātājs un ar lielāko prieku izmēģināju šo masku un varu teikt – tā mani it ne maz nepievīla. Maska manai ādai piešķīra veselīgu toni un mirdzumu.”

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.