13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Izskatīties kā elegantai zvaigznei: Viktorijas Bekhemas stils

 

Dziedātāja, dizainere un pasaulslavena futbola spēlētāja sieva Viktorija Bekhema ik gadu iekļūst stilīgāko slavenību sarakstos. Paskatoties uz bildēm, tas nemaz nepārsteidz, jo Viktoriju pūlī nevar nepamanīt un viņas stils uzrunā gan sievietes, gan vīriešus. Kādi ir viņas garderobes pamatprincipi?

Ir skaidri redzams, ka viņa dod priekšroku minimālismam, kuram seko jau gadiem ilgi. Vai tā ir vakarkleita, trendīgs uzvalks vai vienkāršs blūzes un svārku komplekts – tērpi izstaro vienkāršību, harmoniju un eleganci. Klasiski griezumi, sievišķīgi modeļi un laiviņkurpes – tā ir veiksmes formula, kas nostrādās vienmēr. Pie tam, šāda pieeja ļauj ietaupīt, jo tāda veida apģērbs ir diezgan nemainīga vērtība modes pasaulē.

Arī Viktorijas tērpu krāsu gamma nav šokējoša. Viņa dod priekšroku mierīgajiem toņiem: melnajam, baltajam, bēšajam, sinepju, pelēkās un zilās krāsas toņiem. Dažkārt gadās arī pa kādai spilgtākai krāsai vai nu apģērbos, vai nu apavos un aksesuāros. Tas ir veids, kā atsvaidzināt tēlu, jo nereti viņa izvēlas vienkrāsainu apģērbu.

Apģērba vienkāršību visbiežāk kompensē kvalitāte. Svarīgas ir visas detaļas: tas, kā apģērbs „sēž” uz figūras, taisnas un rūpīgi nošūtas vīles, materiāla biezums un izturība, dizainiskie akcenti. Tieši tādas nianses piešķir tēlam „dārgu” izskatu, kuru slavenā dizainere demonstrē.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.