1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Nākusi klajā leģendārās sērijas Reebok CrossFit Nano astotā versija

 
Attēls: Publicitātes

Reebok zīmols piedāvā revolucionāru kurpju versiju, kuru gadiem ilgi izvēlas crossfitteru sabiedrība. Reebok CrossFit Nano 8 apvieno savu priekšgājēju drošumu un izturību ar jauno, novatorisko tehnoloģiju Reebok Flexweave.

Reebok CrossFit Nano 8 ir kārtējās treniņkurpes no Nano sērijas. Šis CrossFit entuziastu vidē pazīstamais un augsti vērtētais modelis ir aprīkots ar jaunākajām Reebok zīmola izstrādātajām tehnoloģijām – Flexweave stulmiem. CrossFit Nano 8 ir revolucionārs izturības, stabilitātes un drošības apvienojums ar vieglumu un komfortu – bet tas viss tādēļ, lai sasniegtu vēl labākus rezultātus sportā.

Flexweave ir novatoriska materiāla, no kura izgatavots stulms, struktūra. Šai tehnoloģijai raksturīga ir atvērtā konstrukcija, kurā šķiedru pavadieni ir savienoti ar astoņnieku veida slēgumiem. Šādi izveidota viendabīga virsma ir viegla, gaisu caurlaidīga un izturīga. Turklāt īpaši profilētas zonas padara apavu ideāli piemērotu pēdai.
Jaunajā modelī no Nano sērijas pirmo reizi tika izmantots novatoriskais Flexweave stulms. Tehnoloģiski attīstītais materiāls, kas savieno šķiedru pavadienus, ir jaunākais Reebok atklājums, ko izmantos kārtējās zīmola sērijās gan 2018. gada sezonā, gan nākamajos gados.

Attēls: Publicitātes

Reebok CrossFit Nano 8 nodrošina:

• Stabilitāti: elastīgas rievas pēdas priekšdaļā palīdz uzturēt līdzsvaru,
• Izturību un ērtību: novatoriskais Flexweave stulms aizsargā pēdu, bet vienlaikus ir gaisu caurlaidīgs un izturīgs pret bojājumiem,
• Spēcīgu pamatni: plata kurpes priekšpuse ar papildus nostiprinājumiem pirkstu daļā nodrošina ērtu pielāgošanos,
• Valkāšanas ērtību: jauna konstrukcija ar papildus elementu, kas nodrošina potīti, veicina ērtību ilgstošu treniņu laikā.

 

Reebok CrossFit Nano 8 būs pieejami par cenu 129,95 EUR un izvēlētajos stacionārajos veikalos un tiešsaistes veikalos.

 

Autors: Reebok 23.01.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.