1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Viņai un viņam – pārī ar jauno versiju Reebok CrossFit Nano 8

 

Attēls: Publicitātes

Divatā ir vieglāk izturēt prasīgo treniņu grūtības. Reebok to labi zina. Par godu gaidāmajai Svētā Valentīna dienai zīmols prezentē sarkanās Reebok CrossFit Nano 8 apavu versijas – versijā viņam un viņai.

Neatkarīgi no tā, vai pārvaram nākamos dienas treniņus (WOD) ar mūsu treniņu partneri vai ar mīļoto cilvēku – ar papildu motivāciju līdzās personīgo ierobežojumu pārvarēšana kļūst vieglāka. Domājot par trenējošiem pāriem, zīmols Reebok izveidoja modeli CrossFitNano 8 intensīvi sarkanā krāsā.

Izturīgi un ērti Reebok CrossFit Nano 8, ko gadiem ilgi izvēlējusies krosfiteru sabiedrība, pateicoties sarkanajai virsai ieguva jaunu raksturu. Izstrādāti versijā sievietēm un vīriešiem, palīdz izveidot drošu duetu, kas izpildīs jebkuru sporta izaicinājumu.

Reebok CrossFit Nano 8 ir pirmais Nano sērijas modelis, kurā tika piemērota

Flexweave ir novatoriska materiāla struktūra, kas veido virsu. Šai tehnoloģijai ir raksturīga atvērta konstrukcija, kurā šķiedru pevedieni ir apvienoti ar astoņnieka formas savienojumiem. Šādā veidā izveidota viendabīga virsma ir viegla, gaisu caurlaidīga un izturīga. Turklāt īpaši profilētas zonas padara apavu ideāli pielāgotu pēdai.
novatoriska Flexweave virsa. Tehnoloģiski attīstītais materiāls, kas savieno šķiedru pavedienus, ir visjaunākais Reebok atklājums, kuru izmantos kārtējās zīmola sērijās gan 2018. gada sezonā, gan turpmākajos gados.

Attēls: Publicitātes

Reebok CrossFit Nano 8 sniedz:

  • Stabilitāti: elastīgas rievas pēdas priekšējā daļā palīdz saglabāt līdzsvaru,
  • Izturību un ērtību: novatoriskā Flexweave virsa aizsargā pēdu, un vienlaikus ir gaisu caurlaidīga un izturīga pret bojājumiem,
  • Stabilu pamatu: plata apavu priekšpuse ar papildu stiprinājumiem pirkstos sniedz ērtu pielāgošanos,
  • Valkāšanas ērtību: jauna konstrukcija, ar papildu elementu, kas nodrošina potīti, veicina ērtību ilgstošu treniņu laikā.

Reebok CrossFit Nano 8 būs pieejami cenā 129,95 EUR atseviškos veikalos un interneta veikalos.

 

Autors: Reebok 13.02.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.