6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Matu griezumi, kuri ir lieliski piemēroti plāniem matiem

 

Tu esi plānu matu īpašniece? Tev ir sajūta, ka matiem trūkst apjoma? Tad tev ir jāpiemeklē matu griezums, kas spēs šo apjomu radīt un pat pozitīvi mainīt tavu ārieni. Mēs piedāvājam dažus variantus:

Asimetrisks griezums

View this post on Instagram

Big change for this cutie!

A post shared by Cassi Moore (@cassanartistry) on

Asimetrisms matu griezums palīdzēs atrisināt vairākas problēmas: izlīdzinās sejas ovālu, izcels vaigu kaulus un, protams, piešķirs matiem apjomu. Jaunas sievietes var atļauties vairāk eksperimentēt ar ekstravagantiem asimetrijas variantiem – ar garu poniju, „plēstām” šķipsnām un interesantiem krāsojumiem. Nobriedušām sievietēm jāpieturas pie vienmērīgām pārejām un vieglu asimetriju.

Kaskādes matu griezums

View this post on Instagram

Love her smile???? #jenniferaniston

A post shared by J E N N E F I R A N I S T O N (@xjenniferxanistonx) on

Kaskāde ir griezums, kurš ļaus saglabāt matu garumu, manāmi piešķirot tik ļoti nepieciešamo apjomu. Tikai iegaumē – retiem matiem nav ieteicama matu galu filēšana. Tas tikai akcentēs problēmu.

Šis matu griezums ir lieliski piemērots sievietēm, kurām ir šaura un smalka sejas forma.

Piksija griezums

Šis ir univerāls matu griezums, kas iederas jebkurā vecumā. Labā ziņa ir tāda, ka šādu griezumu var veidot dažādos variantos un izpildījumos – īpaši īsu, ar atsegtu vai nosegtu pieri, tādu, kas sniedzas līdz vaigu kauliem un tos akcentē utt. Piksija griezums padara sejas ovālu noteiktāku, akcentējot acis un lūpas. Šādas frizūras ieveidošana neaizņems daudz laika, tāpēc šis variants ir lieliska izvēle aktīvām sievietēm.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.