19.3 C
Rīga
svētdien, 28 aprīlis, 2024

Padomi, kā likt vienkāršam apģērbam izskatīties efektīgi

 

Apģērbam mūsu ikdienā ir liela nozīme. Ja tu to izvēlēsies pareizi, vienmēr varēsi izskatīties jauneklīga un moža, un cilvēki nespēs tevi neievērot. Mēs piedāvājam apģērba izvēles noteikumus, kuru ievērošana neprasa lielu piepūli, bet sniedz satriecošu efektu.

Virsdrēbes

Ja tu vēlies izskatīties jauneklīgi, izvēlies spilgtas krāsas mēteli un jaku (vienkārša piegriezuma). Sarežģītība šeit nav nepieciešama. Šeit galvenā ir krāsa! Tai ir jābūt spilgtai, sulīgai, jāasociējas ar vasaru un pavasari – dzīvības un plaukuma simbolu. Piešķir sev pašpārliecinātību!

Džinss

Varbūt izpildījumi un krāsas katru gadu atšķiras, bet tas vienmēr ir modē gan biksēs, gan jakās un kreklos. Iegādājies kārtīgas, klasiskas džinsa bikses vai modīgu jaciņu, un neaizmirsti par to, kas vislabāk piestāv tieši tavai figūrai. Ilgtermiņa ieguldījums!

Džemperi un jakas

Labākā izvēle būs svītraini modeļi, jo tie vienmēr piešķir jauneklīgu izskatu. Ja svītrains nepatīk, izvēlies kaut ko klasisku un kvalitatīvu – tīras krāsas un labi izveidotu rakstu. Pat ar vienkāršākajiem džinsiem kvalitatīvs džemperis izskatīsies šiki.

https://www.instagram.com/p/BLJTKDJjLIC/?tagged=floralboots

Apavi

Kas teica, ka apaviem ir jābūt neitrāliem, nemanāmiem un melnā krāsā? Nebaidies izcelties! Iegādājies sev koši sarkanas kurpes vai zābakus. Nepatīk sarkanā krāsa? Izvēlies kādu citu izteiksmīgu krāsu vai apavus ar ziedu rakstu.

Aksesuāri

Kvalitatīva soma, rokas pulkstenis, rotaslietas, šalles, lakatiņi… Tas viss var vai nu izcelt tevi un padarīt skaistāku, vai nu nomākt tevi. Ir jāatrod līdzsvars un nevajag mēģināt visu sakombinēt vienā reizē. Katram savam tēlam rūpīgi piemeklē atbilstošāko.

Galvas segas

Ja vēlies pūlī izcelties, iegādājies sev skaistu platmali. Nav daudz sieviešu, kuras tās valkā.

 

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.