10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

„Nebaidies no skinny!”: Stila padomi apaļīgām sievietēm no modeles Ešlijas Grehemas

 

View this post on Instagram

Readyyyyy for the #WrinkleInTime premier???????? Thank you @michaelkors for the????dress!

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ešlija Grehema ir ne tikai viena no pieprasītākajām „plus size” modelēm, bet arī viena no mūsdienu stila un modes ikonām. Viņas apģērba izvēle iedvesmo daudzas sievietes visā pasaulē. Viņa arī neskopojas ar visādiem padomiem, it īpaši tiem, kas attiecas uz apaļīgām sievietēm.

Mīnuss izmērs

Ešlijai ir lielas krūtis, taču zem vakarkleitām un kokteiļkleitām viņa izvēlas vilkt krūšturi bez lencītēm. Izrādās, tur ir sava loģika. Sievietēm, kurām ir kuplas krūtis, viņa iesaka pirkt krūšturi bez lencītēm, bet izmēru mazāku. Tieši tas veido nepieciešamo formu un kleitā krūtis izskatās lieliski.

Ideālais pāris

Modele uzskata, ka jebkuras „plus size” sievietes garderobē ir jābūt šauriem, melniem džinsiem un baltam „oversize” krekliņam. To nav viegli piemeklēt, bet tas ir tā vērts.

Nebaidies no „skinny”

Tieši šauros džinsus viņa uzskata par ideāliem visiem dzīves gadījumiem. Galvenais ir atrast to bikšu pāri, kas derēs ideāli. Atkal, nav viegls uzdevums, bet noteikti ir tā vērts.

Ādas jaka

Ādas jaka spēj uzlabot jebkuru tēlu.

Izvēlies bodijus

Bodiji izskatās seksīgi, it īpaši, ja uzvilkti kopā ar džinsiem vai klasiskām biksēm. Pie tam, tev nav visu laiku tas jāsakārto un jāsatraucas par to, vai kaut kur tas nav saburzījies.

Apakšveļai ir jābūt pareizajā izmērā

Ešlija uzskata, ka sievietes koptēls sākas no krūštura, tāpēc ir jāatrod vismaz viens ideālais, ar kura palīdzību izveidot ideālu siluetu.

Aizmirsti par „pabalējušiem” džinsiem

Izvēlies tikai tīras krāsas, jo visi „balinājumi” un krāsu pārejas tikai pievērsīs uzmanību problēmzonām.

Pievērs uzmanību neoprēnam

Grehema apgalvo, ka neoprēna svārki un kleitas ļauj iztikt bez koriģējošās veļas.

Valkā to, ko vēlies!

Nebaidies no eksperimentiem, pat, ja tie beigās ir neveiksmīgi. Atrast savu stilu var tikai cauri izmēģinājumu un kļūdu metodēm.

Esi uzmanīga ar īsajiem topiem

Nē, tev nav no tiem pilnībā jāatsakās. Galvenais, izvēlies pareizo garumu topam un augstumu svārkiem vai biksēm. Pietiks ar to, ja parādīsi pavisam mazu ādas strēmelīti.

 

Rakstam iedvesmojāmies no ārzemju publikācijām.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.