15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

#PerfectNever – jauna kustība, kas liks saprast, ka esi skaista tāda, kāda esi

 

gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_2

Gigija Hadida, stila ikona un tendenču noteicēja, kuras dzīvē fitness ieņem ļoti būtisku lomu, apvieno spēkus ar Reebok un turpmāk reprezentēs zīmola #PerfectNever kustību, kas iedvesmos sievietes visā pasaulē lepoties ar savām nepilnībām, novērtēt to skaistumu un veicinās pašattīstību.

Kopā ar Reebok, Gigija aicinās sievietes izmantot fitnesu, lai izvēdinātu galvu un izlādētu uzkrātās negatīvās emocijas, paralēli saņemot daudz citus  fitnesa psiholoģiskos, fiziskos un sociālos bonusus.

Kā starptautiska supermodele, Hadida nav svešiniece “perfekcijas” uzliktajam spiedienam, konstanti sadzīvojot ar  regulāru kritiku un pastiprinātu dzeltenās preses uzmanību. Tieši caur fitnesuHadida atklāja savu iekšējo mieru. “Treniņi  man nav tikai fiziska nodarbe, bet arī garīga. Tā palīdz aizmukt no trokšņa un tas ir vienīgais laiks, kad mans prāts apklust. Kad es biju profesionāla atlēte, es biju tik fokusēta uz perfekciju, ka treneri man lika pārtraukt treniņu procesu. Es par daudz koncentrējos uz savām kļūdām, kuras radīja ķēdes reakciju un tādā veidā tikai šaustīju sevi vēl vairāk. Tomēr ar laiku es iemācījos izmantot savas nepilnības, lai gūtu jaunu iedvesmu, jaunus panākumus un jaunu enerģiju. Manas nepilnības mani iedvesmoja izaugsmei.”

Hadida un Reebok turpmāk dalīsies ar personīgo pieredzi un padomiem, lai arī citām sievietēm palīdzētu pieņemt savas nepilnības un tās viņas iedvesmotu sevi pilnveidot un attīstīt, domājot tikai par savām sajūtām un vēlmēm, nevis izpatīkot sabiedrības viedoklim.

 

Meitenes, beidziet mēģināt sekot falšajiem skaistuma standartiem un žurnālu vāku modelēm. Nekas no tā nav īsts.

gigi-hadid-joins-forces-with-reebok-to-tell-next-phase-of-be-more-human-campaign_6

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.