1.8 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kā saģērbties pa lēto, bet izskatīties pēc miljonāres?

 
sievkins
Šis jautājums laiku pa laikam piemeklē katru sievieti. Saģērbties bagātu kundžu manierē – tas ir gan pirmā iespaida, gan labas pašsajūtas jautājums. “Vogue” modes eksperti iesaka, kā rīkoties un ko nedarīt, lai lieliski izskatītos arī ģērbjoties second hand
 
  • Centieties nekopēt pazīstamu sieviešu stilu. Labāk to darīt sekojoši – apģērba ansamblī iekļaut kādu vienu “slavenu” apģērba gabalu, piemēram, svārkus. Bet visu pārējo piemeklēt pēc saviem ieskatiem. Sanāks “divi zaķi ar vienu šāvienu” – jūsu ansamblī būs kaut kas no modernuma, bet arī oriģinalitāte tiks saglabāta.
  • Kolaboracionisms, kad tiek kombinēti dažādi apģērbu gabali katrs no sava stila. Tas kopskatam piešķir hipsterīgu noskaņu. Pie tam, šāda drosmīga apģērbu izvēle vērotājiem no malas radīs iespaidu, ka valkātāja nav trūcīga un ir pietiekami pašpārliecināta, lai uzdrošinātos tik drosmīgi kombinēt savu apģērbu.
  • Velc iepriekšējās sezonas drēbes. Tās var iegādāties par krietni zemāku cenu kā sezonas laikā. Un atceries – šādu pirkumu neafišē kolēģēm un draudzenēm, viņām jābūt iespaidam, ka esi iepirkusies par pamatīgu naudas summu.
  • Velc zamša materiāla apģērbus.Tas palielinās vizuālo apģērba vērtību citu acīs.
  • Nevelc džemperi sabiedrībā. Lai gan vēsajās rudens dienās džemperis šķiet pats labākais, kas varētu būt, bagātnieku aprindās tas nav iecienīts.
  • Velciet dabiska materiāla apģērbu – kokvilna, zīds u.c. Mazāk no neilona, sintētikas. Mākslīgie materiāli uzsvērti rada lētuma iespaidu.
  • Pievērs uzmanību detaļām. Svarīgi ir aksesuāri, dažādas jostas, krelles, kuloni u.c. Esi pamanījusi, ka “īstie miljonāri” gandrīz vai slimīgi uztraucas par katru sīkumu savā izskatā?
  • Nepērciet un nenēsājiet kažokus no mākslīgās kažokādas. To darot parādīsi, ka esi no “lētā gala”.
 
Lai izdodas izskatīties lieliski!
 
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.