2.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Gribi sadedzināt savu garderobi un sākt visu no jauna? 11 lietas, ar ko sākt

 

Diez kura no mums nav vismaz reizi dzīvē iedomājusies par to, ka varētu izmest visas savas drēbes un sākt būvēt savu garderobi no jauna? Cik reižu nav gadījies tā, ka skapis lūzt, bet uzvilkt nav ko? Šajā rakstā ir apkopotas 13 lietas, kuras būtu nepieciešamas, lai veidotu jaunas garderobes pamatus.

DAUDZFUNKCIONĀLA BALLĪŠU KLEITA

Tā vietā, lai skapī būtu kaudze dažādu krāsu un formu kleitu, vislabāk būtu iegādāties vienkāršu kleitu, kuru var padarīt krāšņāku ar aksesuāriem un vienkāršaku – uzvelkot pa virsu džinsu vai ādas jaku. Ne pārāk izcakota, bez spilgtiem akcentiem un mierīgos toņos būs tieši laikā.

STRĪPAINS T-KREKLS

Vienkāršu un strīpainu krekliņu vai parastu kokvilnas džemperīti ikdienā var kombinēt dažādos veidos. Kāpēc svītrains? Jo tā ir 2017. gada modes aktualitāte, un svītras padara kopējo tēlu interesantāku.

ZELTA VAI SUDRABA AUSKARI

Tas ir pavisam vienkāršs, bet tajā pašā laikā stilīgs un svinīgs aksesuārs. Skaisti, nelieli zelta auskari ir kā neliels papildinājums tavā imidžā.

ADĪTS DŽEMPERIS

Šis ir apģērba gabals, ko var kombinēt daudz un dažādos veidos. Ar džinsiem, ja dodies uz kino, ar svārkiem, ja dodies uz ballīti, dodoties uz darbu, ja uzvelc zem tā baltu blūzi… Ideju un veidu ir daudz.

BALTA BLŪZE

Šis ir universāls apģērba gabals, ko, tāpat kā tumšu džemperi, var kombinēt daudzos veidos.

TAISNA PIEGRIEZUMA DŽINSI

Skinny džinsi 2017. gadā vairs nebūs aktuāli, tāpēc dodies labas kvalitātes, taisna piegriezuma džinsu medībās. Tu atklāsi, ka vari tos valkāt gan ar īsiem zābakiem, kedām vai sandalēm.

LIELA PLECU SOMA (AR ODZIŅU)

Nav jēgas nopirkt parastu melnas krāsas somu. Ieslēdz mazliet radošuma! Ja viss kopējais tēls tev ir vienkāršs, tad padari to jautrāku ar košākas krāsas akcentu somas veidā. Nevajag uzreiz ķerties klāt neona krāsām. Pietiks arī ar vidēji tumši zaļu vai zilu.

KURPES AR NELIELU PAPĒDI

Augstpapēžu apavi, protams, izskatās jauki un forši, taču to valkāšana ikdienā var nebūt tik aizraujoša un komfortabla. Tieši tāpēc iegādājies vienu pāri, kas būs gan ērts, gan izskatīsies gana eleganti, lai varētu apmeklēt teātri vai formālāku ballīti.

NELIELA SOMA

Tajās reizēs, kad tev līdzi vajag tikai maku, telefonu, lūpukrāsu un mājas atslēgu, ir skaidrs, ka būtu muļķīgi nēsāt līdzi lielo plecu somu. Iegādājies vienu mazu, kas arī var būt kā akcents tavam kopējam tēlam.

IKDIENIŠĶA KAKLAROTA

Iedomājies kaklarotu, ko tu varētu uzvilkt un nekad nevilkt nost. Iegādājies tieši tādu, un tev nevajadzēs pilnu rotaslietu lādi rotaslietu, ko tu nopērc, bet nekad tā arī neuzvelc.

MELNA ŽAKETE

Arī šis ir universāls apģērba gabals, ko var kombinēt ar vairākiem augstāk šajā sarakstā minētajiem apģērba gabaliem – gan blūzēm, gan krekliņiem. Un, galvenais, ka šo apģērba gabalu var vilkt gan ikdienā, gan mazliet lietišķākā gadījumā.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Elle.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.