9.6 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

10 ikdienišķi pārtikas produkti, kas var palīdzēt novērst vēdera pūšanos

 

Vai kādreiz pēc gardām pusdienām vai vakariņām esi nostājusies spoguļa priekšā un sapratusi, ka izskaties tā, it kā būtu sestajā grūtniecības mēnesī? Vēdera pūšanās ir ļoti izplatīta problēma gan sieviešu, gan vīriešu vidū. Katram cilvēkam vēdera pūšanās iemesli gan ir dažādi, taču zemāk mēs apkopojām vairākus pārtikas produktus, kas šo problēmu varētu remdēt.

Ķiploks: Pievieno daiviņas zupā vai izmanto kā piedevu salātos.

Oregano: Izmanto svaigas lapas, lai pagatavotu tēju. Tāpat šo garšvielu var izmantot salātos un zupās.

Mandeļu piens un kefīrs: Labs aizvietotājs parastajam govs pienam. Sajauc šos produktus ar saujiņu ogu vai kādu iecienītu augli, un brokastis būs gatavas!

Rukolas, cigoriņa un sarkanās bietes lapas: Sajauc šīs lapas ar mazu daudzumu olīveļļas un citronu sulas. Tā ir laba un viegla uzkoda pirms smagākām vakariņām, kas atvieglos pēc ēšanas sajūtu.

Ābola sidra etiķis, sarkanvīna etiķis un olīveļļa: Jebkurš pārtikas etiķis, sajaukts ar mazu daudzumu olīveļļas salātos var palīdzēt novērst nepatīkamo problēmu.

Vēl viens ieteikums: Vērtīgi ir pirms katras ēdienreizes pierakstīt, kas ir apēsts. Tādējādi pastāv iespēja precīzāk noteikt, kurš produkts ir tas, kas izraisa vēdera pūšanos.

 

Avots: Dailymail.co.uk

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.