0 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Kafiju izdzer, bet biezumus izlieto skaistumkopšanā! Septiņas idejas

 

Kafijai ir daudz labu pielietojumu. Tā ne tikai var tevi no rītiem pamodināt, bet arī būt labs palīgs skaistumkopšanā. Zemāk aplūko septiņus veidus, kā izmantot kafijas biezumus un arī pašu šķidrumu.

Kofeīns palīdz atsvaidzināt ādu un noņemt pampumu ap acīm. Iemērc divus vates tamponus vēsā kafijā, izspied un uzliec uz aizvērtām acīm uz desmit minūtēm.

Skrubis. Sajauc vienu krūzi maltas kafijas, pus krūzi cukura un vienu krūzi kokosriekstu eļļas. Dušas laikā iemasē maisījumu ādā un noskalo.

Matu apjomam. Sajauc kafijas biezumus ar savu matu kondicionieri. Iemasē matos un izskalo.

Komprese ādas apdegumiem. Ja esi par daudz sauļojusies, izveido vieglu kompresi, lai nomierinātu ādu. Izmērcē dvieli vēsā kafijā un uzliec uz sakairinātās ādas.

Atjauno spīdumu tumšiem matiem. Pēc matu mazgāšanas, aplej tos ar vēsu kafiju. Nogaidi desmit minūtes un izskalo.

Sejas maska. Lai saglabātu jauneklīgu sejas ādu, sajauc pus krūzi kafijas biezumus un pus krūzi kakao pulvera. Pievieno vienu krūzi piena un tējkaroti medus. Uzzied masu uz sejas, nogaidi 15 minūtes un tad nomazgā.

Pretcelulīta līdzeklis. Sajauc vienu krūzi kafijas biezumu, pus krūzi cukura un vienu krūzi kokosriekstu eļļas. Iemasē kārtīgi ādā un noskalo.

 

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete / Avots: Health.com

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.