1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Grims mazām acīm: Pavisam vienkārši un viltīgi triki

 

Katrai sievietei acis ir citādākas formas, un katra var izcelt tajās labāko. Mūsdienās ir tik daudz kosmētikas produktu, ka jāspēj tik izvēlēties sev piemērotāko. Kas būtu piemērotākais mazo acu īpašniecēm? Kā viņas var izcelt savas acis?

Izmanto konsīleri

Tumšie loki zem acīm vizuāli padara acis mazākas, tāpēc neignorē pieejamos maskējošos līdzekļus. Ja tev ir mazas acis, tad īpaši piemērots būs konsīleris ar mirdzošām daļiņām, kas tavas acis izgaismos, vizuāli padarīs plašākas un skatienam piedēvēs maigumu.

Izmanto gaišu kontūrzīmuli

Paņēmiens nav jauns, toties joprojām ir efektīvs – uz apakšējās ūdenslīnijas krāso baltu zīmuli (bet vēl labākam efektam izvēlies nevis baltu, bet maigi rozā vai persika toņa zīmuli (atkarīgs no tavas ādas toņa)). Tumšam vakara grimam vari pamēģināt gaiši zilu kontūrzīmuli.

„Paspēlējies” ar gaišām ēnām

Pēc gaišā kontūrzīmuļa uzklāšanas, acis var akcentēt ar gaišām acu ēnām. Tuvāk uzacīm izvēlies gaišākas ēnas, bet tuvāk acij – tumšākas. Pēc tam ēnu līnijas vienmērīgi sapludini. Sapludināšanai vienmēr izmanto tīras otiņas.

Tumšo kontūrzīmuli izmanto pareizi

Ja gaišās ēnas un zīmuļi ir samērā nekaitīgi, lai arī kā tu tos uzklātu, tad tumšās ēnas un laineri sevī slēpj daudz zemūdens akmeņu. Ko darīt mazo acu īpašniecēm? Sāc vilkt šauru līniju no acs iekšējā kaktiņa, pakāpeniski to padarot „resnāku”. Beigās izveido skaistu izliekumu, tādējādi piešķirot acīm izteiksmīgāku formu.

Skropstu tuša – divos slāņos

Šeit darbojas teiciens ”jo vairāk, jo labāk” (protams, normas robežās, jo neviens par skaistām neuzskata saķepušas skropstas). Ja tu nebaidies no mākslīgajām skropstām, tad tās var būt labs palīgs.

Izmanto „nude” acu ēnas

Ikdienas grimam izvēlies acu ēnas, kas ir pāris toņu tumšākas par tavu ādu. Tavas acis izskatīsies lielākas, ja izvēlēsies pareizo toni.

Rūpējies par savām uzacīm

Ja tev ir nepareizas formas uzacis, tavas acis padarīt plašākas nekas nespēs. Šauras līnijas padara acis izteiksmīgākas, taču it visā ir jāatrod līdzsvars. Apmeklē speciālistu, kas tev izveidos tavai sejas formai piemērotāko uzacu formu, un tu redzēsi lielisku efektu.

 

Avots: mirkrasoty.life

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.