8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

10 vienkārši triki, kā izskatīties slaidākai

 

Ja tu uzskati, ka tava figūra ir tālu no pilnības, un tu tādēļ pārdzīvo, ņem vērā portāla „Beauty and Tips” sagatavotos padomus, kuri palīdzēs noslēpt mīnusus un akcentēt dotumus. Tas nav nemaz tik sarežģīti, kā varētu šķist!

Viss sākas ar apaviem

Apavi garderobē ir svarīgs elements. Parasti mēs dodam priekšroku tiem apaviem, kas ir ērtāki, taču, ja tu vēlies izskatīties slaidāka, izvēlies apavus ar papēdi. Garāki cilvēki vienmēr izskatās vizuāli „šaurāki”.

Valkā sava izmēra apģērbu

Cilvēki, kuri nepareizi uztver savu figūru, nereti izvēlas apģērbu, kurš ir pārāk liels. Tādējādi viņi cenšas noslēpt savus trūkumus. Vai tieši otrādi, izvēlas mazāku apģērbu, lai izskatītos slaidāk. Abi varianti ir nepareizi. Tāda apģērba izvēle izceļ trūkumus.

Turi muguru taisni

Nepareiza stāja ietekmē ne tikai mugurkaulu, bet arī to, kā tu izskaties. Ja tu liecies uz priekšu, tu izskaties smagāka un apjomīgāka, nekā tas ir patiesībā. Tāda poza akcentē problēmzonas, it īpaši vēderu.

Sejas kontūra

Sejas kontūrēšana ar grima palīdzību ir populāra. Tas ir īpaši veiksmīgs risinājums sievietēm, kurām ir plata seja. Samērā vienkāršs triks, bet, ja izpildīts pareizi, dara brīnumus.

Iedegums

Uzmanīgs iedegums var darīt brīnumus. Cilvēki ar tumšāku ādas toni izskatās veselīgāk un, tai pat laikā, arī slaidāk. Tikai nevajag pārspīlēt un darīt pāri savam ķermenim. Iedegums var būt arī pavisam viegls un veselīgs.

Arī audumam ir nozīme

Mēs nereti izvēlamies apģērbu vienkārši tāpēc, ka mums patīk krāsa vai forma, bet mēs nepievēršam uzmanību audumam. Taču tas ir ļoti svarīgi! Mīksti un viegli krītoši audumi spēj lieliski noslēpt nepilnības. Neļaujies valdzinājumam pirkt apģērbu no elastīgiem un mirdzošiem materiāliem.

Neaizmirsti par aksesuāriem

Aksesuāri arī ir svarīga garderobes sastāvdaļa. Auskari, krelles un rokassprādzes var uzlabot ārējo izskatu bez īpašas piepūles. Ja tev ir īss un apaļīgs kakls, valkā garenas kaklarotas. Tas pats attiecas uz auskariem – valkā garenus auskarus, ja vēlies, lai kakls un seja izskatītos slaidāka.

Arī matu griezums ir svarīgs

Veiksmīga frizūra spēj manāmi uzlabot tavu ārieni. Piemēram, gari mati padara tevi vizuāli slaidāku, un arī īsi mati var izskatīties lieliski, ja speciālists piemeklēs tieši tev piemērotu griezumu. Ar to gan ir jāuzmanās, jo speciālisti ir dažādi, un daudzi nemaz nezina, kas katram cilvēkam labāk piestāv.

Pārāk daudz apģērba – nav labākais risinājums

Necenties noslēpt problemātiskās ķermeņa zonas ar pārāk lielu apģērba daudzumu. Milzīgas šalles, drapējumi un papildus auduma slāņi var radīt pretēju efektu, un tu izskatīsies vēl apjomīgāk.

Apakšveļa

Mūsdienās eksistē daudz apakšveļas veidu, kuri palīdz „savākt” ķermeni. Ar tādas veļas palīdzību var izcelt vidukli, nomaskēt vēderu un palielināt krūtis. Un tas viss bez ķirurģiskās iejaukšanās!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.