8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Kā būt neatvairāmai, pat ja katostrofāli trūkst laika

 

3855b9538cffcdfdca97d2ffa61544366dad4f112938351

Ātrās maskas.
Šīs maskas pagatavošana jums neaizņems daudz laika un vēl jo vairāk, visas sastāvdaļas šai maskai vienmēr jums būs pa rokai. Tās sastāvdaļas ir skābs krējums un auzu pārslas, kuras atliek vien apliet ar verdošu ūdeni un ļaut tām dažas minūtes nostāvēties. Tik pat labi maskai derēs viens samīcīts banāns, vai 1 tējkarote rauga, kas sajaukta ar vienu ēdamkaroti silta piena. Lai nu kā- rezultāts visām maskām ir viens- gluda un maiga āda.

Komprese acīm.
Vēsa zaļā tēja bez aromatizētājiem- lieliska līdzeklis pret riņķiem ap acīm. Vates plāksnītes samērcējiet tējā un paturiet uz aizvērtām acīm 10 minūtes. Atkārtojiet šo procedūru katru vakaru un drīzumā tumšie loki ap acīm vairs nebūs jūsu problēma.

Biezpiena sejas maska.
Arī lieliski palīdzēs pret tumšajiem lokiem ap acīm. Ietiniet nelielā marles gabaliņā vienu ēdamkaroti biezpiena un paturiet sainīšus uz aizvērtām acīm 10 minūtes. Pēc tam noskalojiet seju un plakstiņus ar vēsu ūdeni un iesmērējiet ar krēmu, kas ir paredzēts lietošanai ap acīm.

Ķermeņa pīlings.
Šai procedūrai būs nepieciešamas vien 10 – 15 minūtes. Samaisiet 100 gramus jūras sāls ar 2 ēdamkarotēm olīveļļas un 1 citrona sulu- pīlings gatavs. Vēl lieliska izejviela ķermeņa pīlingam ir maltās kafijas biezumi. Abi šie pīlingi lieliski atbrīvos jūsu ķermeni no atmirušajām ādas daļiņām.

Ķermeņa ietīšana.
Šai procedūrai jums būs vajadzīgs daudz vairāk laika – veselas 45 minūtes. Bet šī procedūra ir tā vērta. Nopērciet kaltētas brūnaļģes, aplejiet tās ar siltu ūdeni un ļaujiet tām sabriest. Tad lieciet aļģes uz problēmzonas un aptiniet to ar pārtikas plēvi, pa virsu cieši apklājiet ar frotē dvieli. Tā noturiet 30 minūtes. Kad visu noņemsiet, noskalojaties ar siltu ūdeni.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.