8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Medus procedūras jūsu skaistumam un labsajūtai

 

74acd23d0a3d7c9dad9d90264c11eda6_L

Medus maska visam ķermenim.

Medu tīrā veidā var iesmērēt visā augumā. Vislabāk to ir darīt pēc pirts, vai vannas. Medu klājiet uz ādas un ar pliķējošām kustībām ļaujiet tam iesūkties ādā. Pēc 20 minūtēm noskalojieties ar siltu ūdeni.

Medus vanna.

1. Sajauciet 1/4 glāzi medus ar 1/4 glāzi ābolu, vai vīnogu etiķa. Pievienojiet maisījumu vannai. Jau pēc pirmās lietošanas reizes pamanīsiet, ka jūsu āda ir palikusi gluda un tvirta.
Etiķi variet aizvietot ar glāzi svaigi spiestas sulas, vai ar divām glāzēs svaiga piena.

Anticelulīta medus maska.

2 olas dzeltenumus un 2 ēdk. medus, samaisiet un uzklājiet uz problēmzonām uz 15 minūtēm. Pārpalikumus noskalojiet ar siltu ūdeni.

Mīkstinošā medus maska.

1 tējk. šķidra medus sajauciet ar 1 ēdk. jebkuras augu eļļas un 1/4 tējk. citronu sulas. ‘Maisījumu klājiet uz vietām, kur ir raupja āda- elkoņiem, papēžiem un ceļgaliem. Pēc 15-20 minūtēm noskalojiet ar siltu ūdeni.
Ja jums ir ļoti sausa āda uz papēžiem, tad šo masku variet atstāt uz nakti, uzvelkot kājās polietilēna maisiņus un zeķes. Pirms maskas uzlikšanas ir ieteicams uztaisīt atslābinošu vanniņu kājām.

Medus maska pēc epilācijas.

Sajauciet 1 tējk. medus ar 50 ml ūdens. Maisījumu klājiet uz noepilētajām zonām, šāda maska ne tikai mīkstinās, bet padarīs ādu maigu.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.