2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Rituāli aizsardzībai, veiksmei, mīlestībai. Kas jāzina, lai viss izdotos?

 

heal

Aizsardzība Latvijai – skaistākais rituāls

Cilvēce kopš aizlaikiem sapratusi, ka savu ceļu atrast un uz tā noturēties palīdz dažādi rituāli. Rituāls – tas ir instruments savas materiālās un emocionālās pasaules sakārtošanai, iespēja mainīt notikumus un sevi, iegūstot tam augstāko spēku atbalstu, sarunā žurnālā “Māksla Mīlēt” saka astropsiholoģe un juriste Kristīne Dunska.

Galu galā tieši tāpēc esam nākuši uz šīs zemes, lai mainītos: pastāvēs, kas pārvērtīsies. “Skaistākais rituāls, kādu esmu sastapusi, saistās ar man ļoti svarīgu cilvēku ‒ dziednieku Rolandu Bērziņu.

Tuvinieki pēc viņa aiziešanas mūžībā Rolanda grāmatās atrada ar sudraba krāsu neskaitāmas reizes apvilktu Latvijas kartes kontūru – liecinājumu par pastāvīgi veiktu rituālu mūsu zemes aizsardzībai.

Kad saduros ar Latvijā notiekošajām nejēdzībām, domāju: ja mēs visi reizi pa reizei no sirds lūgtu aizsardzību savai dzimtenei un tās cilvēkiem, tad naidniekiem un nelabvēļiem būtu daudz grūtāk mums ko nodarīt. Katram latvietim atrast savu tautasdziesmu, glabāt noslēpumā un skaitīt nepieciešamajos brīžos – arī tāds var būt rituāls.”

Jebkura rituāla būtība: ja domforma, kas rodas prātā, tiek izauklēta par vēlmi, tā var piepildīties. Taču vien tad, ja tiek ievēroti vairāki nosacījumi.

Enerģijas nezūdamības likums

Jāņem vērā enerģijas nezūdamības likums – lai kaut ko iegūtu, kaut kas ir jāatdod. Pastāvīgi domājot par vēlmi, tā, spilgti vizualizējot, jāiztēlojas kā jau piepildīta – tagadnes formā.

Tādējādi procesā tiek ielikta mentālā enerģija. Rituāls ir instruments, lai šo enerģiju vēl vairāk sakoncentrētu un precīzāk virzītu.

Piemērota laika izvēle

Svarīgi izvēlēties rituālam piemērotāko laiku – mācīties neko nesasteigt. Augošā mēnesī vislabāk darbojas visi ar resursu papildināšanu saistītie rituāli –
vairāk veiksmes, vairāk enerģijas, vairāk patīkamu emociju vai materiālo labumu.

Dilstoša mēness laikā piemērotāki ir liekā un traucējošā – negāciju un slimību – aizvākšanas un deldēšanas rituāli.

Piemēram, rituāls, kas veicams augošā mēnesī. Baltu sveci sadali septiņās iedaļās. Uz lapiņas uzraksti savu vēlmi, vizualizē to kā jau piepildītu. Noliec sveci
uz palodzes un novieto lapiņu zem tās. Katru dienu nodedzini pa vienai sveces iedaļai, cieši domājot par savu vēlmi, un tā septiņas dienas pēc kārtas.

Septītajā dienā, dedzinot pēdējo iedaļu, sadedzini arī lapiņu un palaid pelnus pa vējam.

Pilnmēness (arī brīdis pirms tā sākšanās) ir spēcīgākais laiks rituāliem ar plašu diapazonu, bet jo īpaši attiecību uzlabošanai. Jauns mēness vairāk piemērots plānošanai, nevis rīcībai.

Krāsas un materiāli

Liela nozīme ir izmantoto materiālu un krāsas izvēlei, piemēram – naudas rituālos lietotajām svecēm, kristāliem un eļļām labāka zaļā, jaunai mīlestībai – rozā krāsa.

Emocionālais un fiziskais stāvoklis

Rituāla veicējam svarīgs labs emocionālais un fiziskais stāvoklis.

Jābūt ticībai sev un pārliecībai, ka viss izdosies.

Jājūt iekšēji pamatotu nepieciešamību pēc kārotā.

Tikai ziņkārības pēc pārbaudīt, vai rituāls strādā, noteikti nevajadzētu – tad neredzamā pasaule var aizvērt durvis šādām iespējām.

Rituāls veiksmei

Mirklī, kad pārņēmusi laimes sajūta un emocionālajā pacēlumā gribas lidot, iesien vilnas dzijā (vēlams, sarkanā) vai citā dabiska materiāla diegā mezglu, ko pēc tam var atraisīt. Ja dzīvē gadās posms, kad problēmas īsti nerisinās, moka slikts garastāvoklis vai radušies citādi sarežģījumi, atraisi mezglu un laid, lai veiksme darbojas.

Ļoti būtiski ir precīzi formulēt rituāla mērķi ‒ līdz sīkākajai detaļai. Piemēram, reiz biznesa sieviete, kura nodarbojas ar mārketinga konsultācijām, man pastāstīja par rituālu, ko veikusi maksātspējīgu klientu piesaistīšanai. Pēc pāris dienām tiešām atnācis kāds no mūsu miljonāriem un atstājis par konsultāciju
20 eiro. Ko sauca, tas ieradās – maksātspējīgs klients bija. Arī tur, augšā, ir laba humora izjūta. Līdzīgu kļūdu pieļauj meitenes, kuras, vēloties jaunas attiecības, visas vēlamā vīrieša labās īpašības noformulē, bet par seksuālo saderību aizmirst…

Lai rituāls būtu veiksmīgs, jāprot klusēt par to, kas un kāpēc darīts. Lai tā ir tikai tava un augstāko spēku vienošanās par to, ko dosi un ko saņemsi pretī. Ja to uzzina vai redz vēl kāds, vēlme nepiepildās.

Vissvarīgāk tomēr – uzticēt vēlmi Dieva gribai, jo viņš vislabāk zina, kas mums vajadzīgs.

Lūdz no sirds, tad taps dots

Gadās arī tā, ka vēlme ir, rituāls tiek veikts, bet gaidītā iznākuma nav. Tad vislabāk atcerēties sevi kā mazu bērnu. Vai paskatīties uz saviem mazajiem. Ko bērns dara, ja viņam kaut ko ļoti vajag?

Izmanto visus savā rīcībā esošos līdzekļus, lai tiktu pie vēlamā: vispirms bikla ieminēšanās, tad nepārprotams lūgums, kam var sekot arī raudāšana vai vēl vētraināk paustas emocijas. Līdz brīdim, kamēr mērķis sasniegts. Jo bērns, būdams dabisks, zina: princips lūdz, un tev taps dots vienmēr darbojas.

Atcerēsimies pirmos vārdus Tēvreizē: Mūsu Tēvs debesīs… Ja tu, būdama Tēva mīļā meita, kaut ko no sirds vēlēsies, vai maz pastāv iespēja, ka Viņš bērna lūgumu neizpildīs?! Protams, ja mēģināsi alkatīgi sagrābt uzreiz daudz dažādu lietu vai gribēsi izdīkt mantiņu, kas tevi pašu vēlāk var apdraudēt, Tēvs savu dāsnumu piebremzēs – tieši tāpat, kā tu saviem bērniem dažreiz liedz to, kam viņi vēl nav gatavi.

Tāpēc, veicot jebkuru rituālu, kas vienlaikus ir vēršanās pie augstākiem spēkiem, prasi jebko, ko vēlies. Bet nejautā, kā vēlme tiks īstenota. Tā vairs
nav tava darīšana. Un atceries, ka rituāls ir nevis maģija, bet darbs ar domas enerģiju, soli pa solim koncentrējoties uz pozitīvu rezultātu. Svarīgi tikai nežēlot pūliņus, vēlmi apzinoties un tad no sevis atlaižot. Un ticēt, ka tur, augšā, kāds šo vēstījumu uztvers.

Šo rituālu veikšanā stingri ievērojot noteiktus principus, tie tiešām darbojas, jo neskaitāmas reizes pārbaudīti praksē.

Tie sevī apvieno gan pašprogrammēšanu, vēršoties pie savas apziņas un zemapziņas, gan dziļā paļāvībā risinātu sarunu ar augstākajiem spēkiem, nešauboties,
ka tādi pastāv.

Taču tikpat spēcīgs var būt arī rituāls, ko katrs veido pats. Ja vien tajā ieliec pietiekami daudz koncentrētas domu enerģijas. Un zināšanu. Un mīlestības. Un ticības: viss, ko es lūdzu, tiešām notiks!

Raksts tapis sadarbībā ar portālu LA.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.