12.8 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Krāsas, kuras uz nagiem 2018.gadā ir aktuālākās (+FOTO)

 

Mūsdienās mode ir diezgan demokrātiska, tāpēc uz nagiem tiek pieļautas jebkuras krāsas un to toņi. Taču, ja runājam tieši par 2018.gadu, tad ir izdalīti pieci populārākie varianti.

Miesas krāsa

Miesas krāsa modē ir jau vairākas sezonas, tāpēc nav nekāds brīnums, ka sarakstu atklāj tieši tā. Tiesa, akcents tiek likts nevis uz toņiem, kas tikai atgādina dabīgo nagu krāsu un izceļ formu, bet tādi, kas gluži vai saplūst ar pašu ādu un nagu.

Tomēr, lai pirksti nešķistu pavisam „pelēki”, vienu nagu var akcentēt ar spīdumiem vai zīmējumu. Bet minimāli!

Sarkana krāsa

https://www.instagram.com/p/BkKAtQ3h8F8/?tagged=rednails

Klasika atgriežas un kļūst īpaši pieprasīta, jo nav tāda apģērba, pie kura nepiestāvētu kārtīgs un klasisks sarkans manikīrs. Toņus var brīvi izvēlēties – sākot ar vīna sarkanu, beidzot ar oranžīgiem toņiem.

Matēts melnais

Noslēpumains, savaldīgs, intriģējošs – tieši tāds ir matēts melnais manikīrs. Ja gribas nedaudz vairāk dažādības, var „paspēlēties” arī ar glancētu melno vai pievienot nedaudz miesas krāsas lakas.

Dūmakainie toņi

Šeit iederas krāsas, kurām ir piejaukta pelēkā krāsa. Dūmakaini brūns, olīvu, kafijas – šie toņi ir pietiekami atturīgi un nopietni, lai iederētos pat lietišķā vidē. Un tomēr tie ir arī pietiekami daudzveidīgi, lai kļūtu par daļu no koša vasaras stila.

Neona krāsas

Lieliska izvēle vasaras sezonā. Tā vien šķiet, ka šīs spilgtās krāsas akcentē iedegumu un saskan ar vieglo vasaras bižutēriju.

Kādas krāsas nagiem priekšroku dod Tu? Raksti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.