6.8 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Izvēlies skropstu tušu atbilstoši savam skropstu veidam – par izteiksmīgu skatienu!

 

Skropstu tuša ir viens no pamatproduktiem sievietes kosmētikas maciņā. Taču nereti mēs nemaz neaizdomājamies par to, kādēļ skropstu tušu ir tik daudz. Izrādās, ka tas tāpēc, lai ikviena sieviete varētu piemeklēt savām skropstām piemērotāko produktu. Par ideālām skropstām un izteiksmīgu skatienu!

Ja tev ir garas un biezas skropstas

Tad tev ir paveicies. Tādas skropstas nav sastopamas bieži, tāpēc centies nenoslogot tās ar apjomu veicinošu skropstu tušu. Modē ir dabiskums!

Piemērotākā skropstu tuša: Principā, jebkura (jā, jā šis ir tas retais gadījums), bet priekšroku dod klasiskas formas birstītei ar silikona sariņiem. Tavs mērķis ir vienkārši akcentēt to, ko tev ir devusi daba, tāpēc tev ir vajadzīga tuša un birstīte, kura lieliski atdala skropstas.

Ja tev ir garas, bet plānas un taisnas skropstas

Ja tavas skropstas ir gana garas, bet tām nav skaista izliekuma un apjoma, tas nozīmē, ka skropstas pagarinošās tušas tev nederēs. Sāc lietot skropstu atliecēju, tas manāmi atvieglos uzdevumu.

Piemērotākā skropstu tuša:  Garām un taisnām skropstām ir nepieciešams apjoms un izliekums, tāpēc jāizvēlas tušas ar „volume” efektu. Izvēlies lielu un noapaļotu birstīti.

Ja tev ir kuplas, bet īsas skropstas

Kuplām, bet īsām skropstām nebūs vajadzīga apjomu veicinošā tuša. Nevajadzētu izmantot arī skropstu atliecēju, jo tādējādi skropstas izskatīsies vēl īsākas.

Piemērotākā skropstu tuša:  Garumu veicinošā! Tāda, kas nenoslogo skropstas, nepadara tās smagākas un nepiešķir īpašu apjomu. Uzklāj to zig-zag veida kustībām, mēģinot piepacelt skropstas pēc iespējas augstāk.

Ja tev ir īsas un plānas skropstas

Ja daba nav apveltījusi tevi ar satriecošām skropstām, uztaisi tās pati! Šajā gadījumā efektīvākā metode būs skropstu laminēšana, kuras pēc tam pēc vajadzības piekrāso ar skropstu tušu.

Piemērotākā skropstu tuša:  Tāda, kas veido mākslīgo skropstu efektu – tāda, kas atdala, atliec un pagarina.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.