2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Roku krēms Laino Pro intense ir medains brīnums par pieejamu cenu

 

laino-pro-intense-creme-mains-cire-d-abeille-f00005444-p1 photo_element

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Līdz ar aukstuma iestāšanos, laiks atjaunot kosmētikas krājumus un piepildīt plauktus ar jaunām, sezonai atbilstošām, burciņām un tūbiņām. Viena no problemātiskākajām ķermeņa zonām ir mūsu rokas. Īpaši labi mani sapratīs māmiņas, kuras ilgi pastaigājas ar savām atvasēm jebkuros laika apstākļos. Rokas salst, āda kļūst sausa. Atklāju lielisku roku krēmu, kura pamatā ir šī sviests un dabīgais bišu vasks – LAINO Pro intense.

Krēma sastāvā nav atrodami parabēni un fenoksietanols.

Tas ir diezgan biezs un no tūbiņas izspiežas ar piepūli. Tūbiņa it kā iesūc krēmu iekšā, un tas nozīmē, ka tur neiekļūs lieks gaiss, no kura var rasties krēma oksidēšanās. Arī uzklāšana prasa piepūli, var gandrīz vai sajust, kā āda tiek pārklāta ar aizsargslāni.
Tas iesūcas ne uzreiz, taču rokas arī nekļūst eļļainas. Turklāt, papildus masāža, uzklājot produktu, vēl nevienam nav kaitējusi. Taču rezultāts būs jūtams uzreiz pēc uzklāšanas.

Kādam smarža var šķist pārāk asa, taču man šķiet, ka krēms smaržo pēc medus, bet smarža nav uzbāzīga. Man pats galvenais ir, ka manas rokas paliek mitrinātas, pat ja tās nomazgā.
Visbiežāk krēmu lietoju pirms došanās gulēt un no rīta jūtu krēma radīto efektu, pretēji citiem krēmiem, no kuriem nākamajā rītā vairs nav ne miņas.

Roku krēms Laino Pro intense ir medains brīnums par pieejamu cenu un ar lielisku sastāvu.

%d1%81%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%be%d0%ba-%d1%8d%d0%ba%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b0-2014-07-03-%d0%b2-16-00-59

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.