1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Selēna Gomesa parāda, kā izskatās bez kosmētikas

 

​Amerikāņu aktrise un dziedātāja Selēna Gomesa oktobra pirmajā pusē satricinājusi sociālo tīklu “Instagram”, viņa tikai nesen atgriezusies Instagram, tādēļ pēc gada lielās pauzes viņas sekotāji cītīgi gaida katru jauno postu. Selena savus sekotāju pagodinājusi ar selfiju, kurā redzama pilnībā bez kosmētikas. 

Foto, kurā viņa redzama ar neķemmētiem matiem, pumpainu seju, ietinusies segā, Selena pie bildes pierakstījusi: “Es, visu laiku.”
Šī bilde divu dienu laikā saņēmusi jau apmēram 8,5 miljonus “patīk” sirsniņu un daudz laba vēlējumu! Selena agrāk bija viena no populārākajām Instagram zvaigznēm, bet tagad viņa ierindojas vissekotāko cilvēku topa ceturtajā vietā. Viņai priekšā ir tikai Ariana Grande, Krištianu Ronaldu un Dveins Džonsons.

Selēna Kannu kinofestivālā paziņoja, ka, viņasprāt, jaunajām paaudzēm sociālie tīkli ir nākuši par sliktu: “Es saprotu, ka šī ir lieliska platforma, taču mani baida tas, cik neaizsargāti ir jauni zēni un meitenes. Manuprāt, tas ir bīstami.” Selēna nav to tām slavenībām, kuras nemitīgi liek selfijus, viņa savu saturu cenšas veidot pēc iespējas iedvesmojošākau, neradot spiedienu, ka lieliska dzīve ir tikai tad, ja tev ir dārgas mašīnas vai somiņas. Viņai ir svarīgi, lai cilvēki nedzīvotu kompleksos un netiektos tikai pēc materiālajām vērtībām.

Foto

View this post on Instagram

Me, all the time

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.