4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Eds Šīrans un princis Harijs nofilmējušies kopīgā klipā! (+VIDEO)

 

Mūziķis Eds Šīrans un princis Harijs nofilmējušies kopīgā klipā – par godu Vispasaules psiholoģiskās veselības dienai. 

Šajā smieklīgajā video Eds gatavojas apciemot Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazdēlu. Kamēr vizāžiste saved kārtībā Eda bārdu, viņš izstāsta par plāniem, kurus iecerējis realizēt kopā ar princi Hariju. “Es patiešām šodien esmu uztraukts. Es gatavojos filmēties kopā ar princi Hariju. Viņš ar mani sazinājās un apsprieda kopīgu darbu pie kāda labdarības projekta, kas solās būt ļoti labs. Es ļoti sen esmu prinča Harija fans… no attāluma,” –  teica Eds. Mūziķis devās ciemos pie Saseksas hercoga, viņš piezvanīja pie durvīm un tās atvēra viņam princis Harijs! Abi vīrieši, kuriem ir rudi mati, draudzīgi sasveicinājās. “Gandrīz tas pats, kas spogulī skatīties,” – ieraudzījis Edu, pajokojis princis Harijs.

Harijs uzacināja Edu uz savu viesistabu un paskaidroja, ka patiešām uztraucas par daudzu cilvēku psiholoģisko noskaņojumu. Eds piekritis  Harijam un paziņoja, ka arī nav vienaldzīgs pret šo tēmu. Eds atklāja, ka plāno sarakstīt dziesmu, kas atbalstītu šos cilvēkus grūtā brīdī.

“Es vienkārši jūtu, ka ir pienācis īstais laiks, kad mēs varētu piecelties un pateikt: “Mēs vairs negribam “izturēt”. Mēs, rudie, ar to esam gatavi cīnīties!” – teicis Eds.

Harijs savā un Meganas  Instagram kontā dalijās ar īsu video no abu sarunas. “Nevajag mocīties vientulībā – izstāsti, kā tu jūties, pajautā citiem, kā viņi risina savas problēmas, uzklausi padomus. Esi gatavs palīdzēt, kad tas ir nepieciešams, un zini, ka mēs esam vienoti,” – tā pie video parakstījies Harijs.

Video

View this post on Instagram

Both Prince Harry and Ed Sheeran want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. There’s no need to suffer in silence – share how you’re feeling, ask how someone is doing and listen for the answer. Be willing to ask for help when you need it and know that we are all in this together. #WMHD Check out the accounts below for more resources and support: @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.