6.1 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Efektīgas idejas sevis palutināšanai

 

Lai izbaudītu relaksējošas procedūras, ne vienmēr ir jāizdod milzīgas naudas summas un izmisīgi jāieplāno noteikts laiks. Mūsu idejas ir vienkāršas, iedarbīgas un rosina palutināt visas piecas ķermeņa maņas. Ak jā, un tās liks tev sajusties kā dievietei!

1. Novieto guļamistabā smaržkociņus, kas vienmērīgi un nelielā intensitātē izdala citrusaugu aromātu. Piemēram, apelsīna ziedi satur vienu no senākajiem afrodīzijiem – neroli eļļu, kura iespaido un stimulē juteklismu.

2. Iegremdējies siltā, relaksējošā vannā un aizklāj acis – tas palīdzēs pilnībā fokusēties uz patīkamo sajūtu, ko rada ūdens pieskārieni ķermenim. Ierobežojot kādu no ķermeņa maņām, aktivizējas cita. Uzmanies: ja jūties miegaina, neizmanto acu masku – aizmigt vannā ir ne tikai nevēlami, bet arī bīstami!

3. No rīta ledusskapī ieliec bļodiņu ar vīnogām. Kad pēc nogurdinošas dienas atgriezīsies mājās, ar baudu apēd tās pa vienai. Atsvaidzinoši un garšīgi!

4. Nekādu spalgu modinātājpulksteņa zvanu! Nomaini riebīgo signālu pret kādu juteklisku dziesmu, kas tevī raisa patīkamas sajūtas. Tādējādi tu pamodīsies lēni un relaksēti. Labrīt!

5. Youtube mājas lapā sameklē videopamācību striptīza dejošanā. Taču apgūto velti nevis vīrietim, bet gan sev. Aizdedzini sveces, lēnām šūpo gurnus un izbaudi sava ķermeņa skaistumu, lieki neuztraucoties par to, ka kāds uz tevi skatīsies.

6. No rīta pēc ballītes neesi apmierināta ar spoguļattēlu? Iepriekšējā vakarā sagatavo ledusgabaliņus (piepildi formiņas ar kumelīšu vai piparmētru uzlējumu un ieliec saldētavā) un no rīta veic ar tiem sejas masāžu. Nu ko, izskaties jau daudz labāk, vai ne?

7. Dodies skriet! Tas tev ļaus izbaudīt ne tikai brīnišķīgo gadalaiku maiņu, bet arī iegūt superīgu pašsajūtu. Turklāt ikdienas 20 minūšu skrējiens manāmi uzlabos tavu fizisko formu!

8. Ja zini, ka gaidāmas vakariņas vienatnē, iepriecini sevi. Ātri pagatavojamu produktu vietā izmēģini kādu sarežģītāku recepti. Tā tu ne tikai gatavošanas procesā atbrīvosies no stresa, bet arī palutināsi savas garšas kārpiņas.

9. Nevēlies gatavot mājās? Ok, tad pamēģini vakariņot vietā, kur vēl nekad neesi bijusi. Varbūt ir vērts izmēģināt svaigēšanu? Tad dodies, piemēram, uz restorānu Raw Garden.

10. Ko darīt, ja pēc emociju pilnas dienas nepalīdz pat relaksējoša vanna? Kliedz! Zinātnieki ir izpētījuši, ka negatīvo emociju slāpēšana ir tikpat nevēlama kā stress. Kliedz kaut vai spilvenā, bet maksimāli skaļi.

11. Nofotografējies erotiskā fotosesijā tikai pašas priekam. Iemīli savu kailumu. Kad tev būs 80, bildes varēsi aplūkot ar lepnumu.

12. Vaksācija nav īpaši patīkama procedūra, taču pēc tās, nenoliedzami, ir seksīga sajūta. Lai pēc nepatīkamās procedūras šo sajūtu izbaudītu vēl vairāk, uzvelc zīda apakšveļu.

13. Ierīko mājās meditācijas stūrīti, kurš kalpos kā miera osta. Tev vajadzēs ērtu krēslu, vairākus spilvenus un maigu apgaismojumu. Šeit varēsi relaksēties, meditēt vai vienkārši palasīt labu grāmatu.

14. Nomaini plati! Ja dod priekšroku deju mūzikai, iegādājies klasiskās mūzikas ierakstus. Vivaldi Četri gadalaiki aizvedīs tevi citā realitātē un palīdzēs saskatīt pasaules skaistumu!

15. Pavadi brīvdienas ārpus pilsētas. Un atkal – mašīnas atslēgas atstāj mājās. Kopā ar draugiem izpēti vilcienu sarakstu un aidā, iepazīt Latviju.

16. Nomaini smaržas. Deguns ātri pierod pie noteikta aromāta, tāpēc jaunais tev palīdzēs justies citādi.

17. Ejot dušā vai vannā, uzpilini uz skausta pāris pilienus piparmētru eļļas. Katru reizi, kad pakustināsi galvu, sajutīsi tās stimulējošo un svaigo smaržu.

18. Beidzies ķermeņa skrubis? Pagatavo pati! No rīta tonusam izmanto medus un maltas kafijas maisījumu, bet, dodoties gulēt – dabisko linsēklu eļļas, kakao un cukura skrubi.

19. Mmm, svaigi uzlieta kafija smaržo tik dievīgi! Svaigā gaisā tās aromāts un garša būs vēl lieliskāka. Dodoties uz darbu, dienišķo kafijas devu nepērc pa ceļam, bet pagatavo mājās – paņem līdzi termokrūzē un izbaudi pastaigājoties.

20. Ja jūties nomākta, veic ķiķināšanas vingrojumu. Ja tā nosaukums vēl nav licis tev pasmaidīt, tad nostājies pie spoguļa un sāc smieties. Pēc pāris minūtēm piespiedu smieklu vietā nāks īstie.

21. Sāc rakstīt blogu. Tā ir vieta, kur vari pievērsties hobijam vai izsapņotajam darbam. Tev patīk interjera dizains? Tad dalies ar idejām un bildēm. Izmēģini tādas blogu vietnes kā blogger.com vai lv.wordpress.com.

22. Nepietiek līdzekļu pavārmākslas nodarbībām? Kāpēc gan neuzzināt interesantākās receptes bez maksas! Iedvesmojies, piemēram, no cetrassezonas.lv – te atradīsi visu par un ap ēdieniem.

23. Dažkārt pēc stresainas darba dienas tu nespēj atslābināties pat no mīļotā vīrieša pieskārieniem? Palūdz, lai viņš tev pamasē pēdas. Stimulēdams tajās esošos jutīgos punktus, viņš tevī atmodinās interesi.

 

Teksts: Anda Jansone, Jessica Knoll.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.