1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Unikāls, nebijis, neatkārtojams – Cosmopolitan jubilejas numurs

 

Pirmo rezi Latvijas presē – tikai zīmētas ilustrācijas no vāka līdz vākam, tā ir augstā mode uz tava žurnālu galdiņa! Par godu Cosmopolitan Latvija 16. gadu jubilejai izdotais žurnāls un tā īpašais saturs liks izcelties, sameklēt pareizo Cosmo meitenes DNS, un, visbeidzot, iestāties Cosmo līgā! 

Žurnāla Cosmopolitan jubilejas numurā lasi interviju ar modes ilustratori Alīnu Grinpauku, kura uzsver: “Modes pasaule pieder sievietēm!” Iepazīsties ar 20. gadsimta ietekmīgāko juvelieri jeb dimantu karali un noskaidro, kā neapjukt, izvēloties briljantu.

Kā arī seko Instagram zvaigžņu ieteikumiem un uzzini, kur meklēt iedvesmu šajā pavasarī – muzeja apmeklējums Ņujorkā, selfie Londonā, šopings Parīzē vai saulriets Marokā…?

Jubilejas numurā meklē recepti mūžīgai mīlestībai pat pēc rozā briļļu perioda un uzzini, vai viņš tevī tiešām ir iemīlējies.

Un, protams, vēl vairāk modes. Žurnāla stila lapās atradīsi pavasara/vasaras karstākās modes tendences, uzzināsi jaunās sezonas smaržu kodu un noķersi za za zū jeb pirmo tauriņu sajūtu Cosmo kurpju plauktā.Jaunajā numurā iepazīsti ikoniskākos modes zīmolus un uzzini to rašanās stāstus – Gucci, Karl Lagerfeld, Coco Chanel, Valentino un citu pasaules dizaineru backstage fakti.

Taču numura karstajā tēmā – fitness – atradīsi uztura un veselīga dzīvesveida tendences 2018. gadam. No detoksa un ekstrēmām attīrīšanās kūrēm līdz populārākajām diētām un augu proteīniem – esi lietas kursā!

Vēl spilgtāk!

Vēl drosmīgāk!

Cosmo meitenei, kura zina, ko vēlas!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.