3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Atbrīvo savu seksuālo enerģiju

 

Ļaujies erotiskām sajūtām, jau izkāpjot no gultas, un gremdējies tajās visas dienas garumā – tā tu vakarā būsi noskaņota uz pareizās nots. Cosmo apkopoja 17 idejas, kas tev palīdzēs justies vēl seksīgāk.

1 No rīta pirms matu veidošanas un krāsošanās neapģērbies. Izbaudot savu ķermeni un darbojoties saskaņā ar to, tu tuvāko 12 stundu laikā visu uztversi daudz spilgtāk.

2 Zem ikdienas apģērba pavelc seksīgu mežģīņu apakšveļu. Darbā, par to atceroties, tu automātiski noskaņosies uz “karstā” viļņa.

3 Lieto smaržas, kas atgādina divvientulību ar mīļoto vīrieti. Tīkamais aromāts atbrīvos karstajām naktīm raksturīgās emocijas.

4 Matus atstāj izlaistus – cirtu rotaļas ap seju ļaus justies koķetāk nekā tad, ja tie būtu saņemti astē.

5 Pusdienās lieto tādus magnēziju saturošus un kaisli pastiprinošus produktus kā baziliks, spināti un šokolāde.

6 Darba dienas vidū dodies uz ātro masāžu vai manikīru – tā būs īsta svētlaime.

7 Klausies erotisku mūziku! Dziesmu teksti par seksu smadzenēs provocēs hormonu kokteili.

8 Skausts ir erogēnā zona – palūdz, lai vīrietis tev sniedz relaksējošu galvas masāžu.

9 Joga var pozitīvi ietekmēt arī seksuālo dzīvi. Izmēģini šo pozu: apsēdies uz grīdas, saliec kopā pēdas, uzliec plaukstas uz potītēm, stiepies uz priekšu un ļauj ceļgaliem pieskarties zemei.

10 Mazgājoties izmanto dušas želeju, kas smaržo pēc gurķiem – šis aromāts ir reāls afrodīzijs.

11 Mājās uzvelc kreklu, kuru iepriekš valkājis tavs vīrietis. Pētījumi rāda, ka viegli jaušams pretējā dzimuma sviedru aromāts iedarbojas uzbudinoši.

12 Dodies uz body bike nodarbībām. Izvēlies velotrenažieri pirmajā rindā un centies no sirds – sacensību gars paaugstina testosterona līmeni. Pateicoties tam, tu jutīsies noskaņota uz kārtīgu treniņu arī gultā.

13 Izvēlies koši sarkanu topiņu, džinsus vai nagu laku. Ir pierādīts, ka šis tonis sievietei ļauj justies īpaši pievilcīgi.

14 Ieziežot rokas ar krēmu, 30 sekundes pamasē kaulu, kas atrodas plaukstas locītavā ­ tieši zem mazā pirkstiņa. Šis punkts ir saistīts ar seksuālo dziņu.

15 Pārradusies mājās, iededz smaržīgas sveces un ielej glāzi sarkanvīna. Mājoklis pārtaps labsajūtas oāzē, bet vīns palielinās asins pieplūdumu dažādās ķermeņa daļās, tajā skaitā – zem jostasvietas.

16 Pikanta noskaņojuma veicināšanai restorānā izvēlies asu Taizemes vai indiešu ēdienu.

17 Naktī guli kaila. Lai savu ķermeni izjustu vēl labāk, vasarā atver logu un izbaudi vēsa vēja pūsmu uz ādas.

 

Teksts: Anna Davies.

Avoti: Psiholoģijas doktore un grāmatas Getting the sex that you want (Quiver, 2008) autore Tamija Nīlsone; vingrinājumu DVD The better sex through yoga izstrādātājs Gārvijs Ričs; dietoloģe un grāmatas Eat your way sexy (Harlequin, 2011) autore Elizabete Somera.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsNobalso Beauty Awards un laimē kosmētiku!
Nākamais rakstsIr uzdevums.