6 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Klāt pirmais šī gada Cosmopolitan!

 

Cosmo arī šogad apņemas tevi pārsteigt ar jaunām idejām un padomiem par attiecībām, vīriešiem, seksu un ne tikai… Pirmais šī gada numurs ir krāšņs, dažādu padomu un pārdomu pilns.

Šomēnes vāka modeles lomā iejutās divdesmit trīs gadus jaunā dziedātāja Teilore Svifta. Intervijā ar šarmanto un harizmātisko dziedātāju tu uzzināsi, kā viņa tiek galā ar nedrošību. Un kas jaunajai zvaigznei nozīmīgāks – mīlestība vai panākumi. Esam pārliecinātas, ka šī intervija tevi iedvesmos jauniem panākumiem gan darbā, gan attiecībās!

Šomēnes esam tev sarūpējušas arī lielo gada horoskopu. Tajā tu varēsi izlasīt ieteikumus, kas palīdzēs tev kļūt neatvairāmai. Horoskops tev palīdzēs atklāt piemērotākās dienas mīlestībai un seksam. Uzzini, kāds gultā ir vīrietis vēzis, zivs vai svari un kā viņus savaldzināt.

Jaunajā numurā pievēršamies arī karjeras padomiem. Uzzini, kā iegūt kāroto vakanci un kādas kļūdas nepieļaut, sacenšoties ar citām kandidātēm.

Savukārt, ja svētkos esi pārdozējusi ar ēšanu, pienācis laiks atgūt formu. Mēs tev esam sarūpējušas ne tikai vingrojumus, ar kuru palīdzību varēsi sadedzināt uzņemtās kalorijas, bet arī iedarbīgu diētu, lai tu ātri un efektīvi iegūtu dabisku sejas mirdzumu un maigu, līdzenu ādu. Papildus tam atradīsi dažādu kokteiļu receptes spēkam un veselībai.

Ja šogad esi apņēmusies kļūt vēl valdzinošāka, aplūko Cosmo modes lapas. Smelies spožas un žilbinošas idejas tērpu izvēlei, kas neliks tev vilties.

Lai tev patīkamu pārsteigumu pilns Janvāris!

Teksts: Madara Ozoliņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsJaunā pavasara sezona modē!
Nākamais rakstsMan pietrukst majas.