10.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Uzņem nepieciešamo prieka devu!

 

Kaut arī janvāris ir pēcsvētku mēnesis, tas nebūt nenozīmē, ka tev jāpārstāj apmeklēt ballītes vai baudīt kultūras dzīvi. Dari visu, kas tev sagādā prieku.  Izlasi 8 Cosmo padomus, kas tev sagādās prieku janvārī.

Apmeklē kino vai teātri

Kino vai teātra apmeklējums ir lielisks laika pavadīšanas veids. No janvāra vidus kinoteātros iespējams noskatīties franču režisora Fransuā Ozona filmu “Mājā”. Tas ir aizraujošs un ironisks stāsts par 16 gadus vecu jaunekli un viņa iejaukšanos klasesbiedra ģimenes dzīvē. Apmeklē teātri! Ja vēlies no sirds izsmieties, 30. janvārī dodies uz Dailes teātri un noskaties traģikomisko izrādi “Fnita la Comedia”. Savukārt, Nacionālajā teātrī 23. janvārī vari noskatīties kaisles un mīlestības pilno stāstu “Anna Kareņina”.

Atpūties aktīvi

Ja tev patīk slēpot vai nodarboties ar snovbordu, dodies uz kādu no Latvijas kalniem. Izmēģini to piedāvātās trases. Brauc uz Gaiziņkalnu, kas atrodas Madonas pusē, Kaķīškalnu Siguldā vai Žagarkalnu Cēsīs. Šajos kalnos tu noteikti atradīsi savām vēlmēm un spējām atbilstošas trases.

Uzrīko pikniku

Pikniks ziemā var būt tikpat patīkama nodarbe kā vasarā. Piepildi termosus ar tēju un pagatavo tostermaizītes. Sazvani draudzenes un ejiet uz kādu parku vai mežu. Sirsnīgās un atklātās sarunas svaigā gaisā noteikti raisīsies labāk!  

Palutini sevi

Pēc aktīvi pavadītās dienas ārā, neaizmirsti parūpēties par savu ādu. Palutini sejas ādu ar paštaisītu masku. Internetā vari atrast dažādas idejas, kā ātri un viegli pagatavot masku mājas apstākļos. Viena no vienkāršākajām receptēm ir sablenderētas auzu pārslas ar nelielu devu saldā krējuma. Uzliec masku uz sejas un turi to aptuveni 15 minūtes. Tad noskalo ar siltu ūdeni. Vējā sapūstā, sausā āda kļūs patīkami maiga.

Pārbaudi spēkus kulinārijā

Kopā ar draugu izmēģiniet jaunas ēdienu receptes. Pagatavojiet viens otram ko gardu. Neaizmirstiet par saldo ēdienu! Interesantas recepšu idejas vari lasīt Cosmo.lv recepšu sadaļā.

Izmēģini jaunas atpūtas vietas

Ja katru piektdienas vakaru ej uz vienu un to pašu klubu, ir laiks to mainīt. Dodies uz Teātra bāru, Mojo Cafe, Just bāru vai Kaļķu vārtiem. Starp citu, naktsklubā Kaļķu vārti šajā nedēļas nogalē, 19. janvārī, notiks “PARTY SERVICE ON TOUR” galvaspilsētas ballīte. Tur tu varēsi gan padejot, gan mierīgi parunāt ar draugiem, gan iepazīties ar izskatīgiem puišiem. Palūdz viesmīlim, lai pagatavo tev Cosmopolitan kokteili!

Dodies iepirkties

Ilgi gaidītā izpārdošana ir klāt! Janvāris ir lielo atlaižu mēnesis. Ir pienācis īstais brīdis, lai iegādātos jaunu teātra kleitiņu vai jau sen noskatīto rokas somiņu. Arī seksīgo apakšveļas komplektu noteikti nevar būt par daudz. Par to priecāsies ne tikai tu, bet arī tavs vīrietis.

Ballējies un atpūties!

Iepirkšanos tu vari apvienot ar ballīti. Tallink no 2.01 līdz pat 17.02 piedāvā “Hulabaloo iepirkšanās burziņu” Baltijas jūrā. Dodies ceļojumā kopā ar draugiem. Uz kuģa piedzīvosiet neaizmirstamu ballīti un ievērojamas atlaides kuģa vaikalos, bāros un kafejnīcās. Savukārt Stokholmā varēsiet apskatīt pilsētas skaistākās vietas.

Teksts: Madara Ozoliņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.