6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Iemīli nedēļas sliktāko dienu!

 

Nemaz neliedzies, domas par tuvojošos pirmdienu arī tevi noteikti padara traku, vai ne? Jaunas nedēļas sākums katru reizi var būt īsts izaicinājums. Bet zini, nevajag nemaz daudz naudas vai laika, lai to mainītu! Izlasi 10 Cosmo padomus, kā padarīt pirmdienu daudz patīkamāku!  

Šokolāde divu nedēļu garumā. Šokolāde nelielos daudzumos var būtiski uzlabot tavu garastāvokli. Izmēģini katru dienu pēc pusdienām apēst divus šokolādes gabaliņus vai izdzert krūzi karstās šokolādes. Tici mums, pēc divām nedēļām jutīsies daudz labāk un stress, ko rada jaunas darba nedēļas sākums, būs mazinājies.

Sekss no rīta. Sekss no rīta palīdzēs tev ne tikai ātrāk pamosties, bet arī pozitīvi noskaņos visai dienai. Tas ir ideāls dienas sākums tev un tavam partnerim. Bet neaizmirsti: pat ja esi viena, nebūt nav jāatsakās no burvīgajām baudas virsotnēm! Tev tikai jāļaujas fantāzijām. Šādi tu jau no paša rīta uzņemsi nepieciešamo dopamīna devu, kas palīdzēs regulēt tavas emocijas un noskaņojumu.

 

Kafija ar putukrējumu un kanēli. Savai ik rīta kafijai pievieno putukrējumu un pārber pāri nedaudz kanēli. Vairāki pētījumi rāda, ka ar smaržas palīdzību iespējams samazināt nemieru un stresu. Kanēļa smarža stimulēs smadzeņu darbību un palīdzēs saņemties ikdienas darbiem.

Jaunas delikateses. Ikdienas pusdienas birojā vai mājās nomaini ar ko jaunu. Varbūt netālu ir kāds restorāns, kur līdz šim neesi pusdienojusi? Dodies uz turieni! Izmēģini līdz šim vēl nebaudītas delikateses. It kā sīkums, bet jaunu lietu izmēģināšana var būtiski uzlabot tavu garastāvokli!

Mīļāko dziesmu saraksts. Pirmdienas rīta sastrēgumi ceļā uz darbu var izvest no pacietības. Izveido pleilisti ar savām mīļākajām dziesmām. Laiks sastrēgumā paies daudz ātrāk un nebūs tik nomācošs, ja fonā skanēs tavas iemīļotās dziesmas.

Iepirkšanās internetā. Sāc nedēļu ar iepirkšanos! Arī tev noteikti ir sava mīļākā interneta iepirkšanās adrese. Un reizi pa reizei tu pavisam noteikti drīksti atļauties sevi palutināt. Īpaši jau tāpat grūtajā pirmdienā. Pasūti sev jaunus auskarus vai kurpes. Lielisks nedēļas sākums, vai ne?

Izmaiņas plānos. Pārcel nedēļas nogales plānus uz pirmdienu vai otrdienu. Kāpēc uz kino būtu jāiet sestdienā, ja to vari darīt pirmdienā? Arī labākā draudzene noteikti priecāsies par piedāvājamu satikties ātrāk. Ja jau nedēļas sākumā būsi sabiedriski aktīva, tā paies daudz ātrāk!

Pavedinošas īsziņas dienas vidū. Dienas vidū nosūti savam vīrietim kādu neķītru un pavedinošu īsziņu. Izmēģini: “Tagad iedomājies, kā es tevi sāku skūpstīt…sākot no kakla un virzoties arvien zemāk un zemāk”. Un gaidi atbildes īsziņu. Sarakste varētu izvērsties diezgan aizraujoša. 

Krāsu burvība. Dodoties uz darbu, iegādājies ziedus, ko nolikt birojā uz galda. Tās var būt, piemēram, margrietiņas vai rozes. Atceries, dzeltenā krāsa rada laimes sajūtu, bet sarkanā – mazina uztraukumu.

Labākās bildes vienmēr tuvumā. Nomaini savu desktopa bildi. Izvēlies kādu no nesen piedzīvoto ballīšu bildēm, kur esi kopā ar draugiem. Tas liks atcerēties jautros un smieklīgos brīžus, kā arī palīdzēs jau laikus kalt plānus nedēļas nogalei.  

Teksts: Madara Ozoliņa

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsValentīndiena…(heart)
Nākamais rakstsAtvaļinājuma aizraušanās