1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

7 idejas lieliskam vakaram vienatnē

 

Lai arī vakars vienatnē var izklausīties traki nomācoši, tādam tam nav jābūt. Tieši vientuļā vakarā tev ir iespēja veltīt laiku sev un nodarbēm, kam ikdienas steigā neatliek laika. Atpūties un palutini sevi! Izlasi ieteikumus brīnišķīgam vakaram un izvēlies, ko darīt šovakar.

  1. Glāze sarkanvīna ir ideāls atslābināšanās veids. Tu pavisam noteikti esi pelnījusi relaksējošu vakaru, baudot savu iecienītāko vīnu. Uzliec mīļākā mākslinieka koncertu un atpūties!
  2. Saplāno brīvdienas! Iespējams, nedēļas nogalē esi iecerējusi kopā ar mīļoto doties slēpot, ar draudzenēm iepirkties vai apmeklēt SPA procedūras. Velti vakaru, lai internetā sameklētu visu nepieciešamo informāciju par to!
  3. Sāc rakstīt blogu! Reģistrējies, piemēram, TumblrWordPress vai Blogger un dalies domās ar citiem! Uzraksti par pēdējo ceļojumu, seksīgo puisi no bāra vai pārdomas par nesen redzēto filmu.
  4. Atsvaidzini guļamistabu! Tev nebūt nav jāiekārto guļamistaba no jauna. Pietiks, ja iegādāsies jaunu gultasveļu, spilvenus vai kādu skaistu aksesuāru. Padari guļamistabu gaumīgāku!
  5. Palutini savu ķermeni. Tagad tev ir laiks, lai baudītu super- ilgu dušu vai relaksāciju vannā. Un vari būt pavisam droša, neviens tevi nesteidzinās. Palutini sejas ādu ar veselīgu masku!
  6. Uzrīko filmu maratonu. Noskaties visas filmas, kuras vēlies redzēt! Nepieciešamo smieklu devu noteikti dos filma Vecmeitas (Bachelorette). Turklāt, Endrjū šajā filmā izskatās patiešām seksīgi! Skaties komēdijas un smejies, cik skaļi vien vēlies!
  7. Sakārto fotogrāfijas. Izdrukā bildes un saliec tās albūmos un foto rāmīšos. Tā tu sev atgādināsi par visām trakajām ballītēm un foršajiem piedzīvojumiem. Ievieto fotogrāfijas Facebook un dalies savās atmiņās arī ar citiem!
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.