6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Šajās jomās vīriešiem mūs nepārspēt!

 

Kaut arī jāatzīst, ka dažkārt vīrieši patiešām ir prasmīgāki autobraucēji vai pavāri, arī mums ir iemaņas, ar kurām lepoties. Mēs pavisam noteikti esam tīrīgākas, daudzpusīgākas un gudrākas par saviem mīļotajiem. Izrādās, sievietēm dažās jomās daba devusi lielāku talantu nekā stiprā dzimuma pārstāvjiem. Izlasi 10 lietas, kurās tu pavisam noteikti esi labāka par savu mīļoto.

Mēs labāk mācāmies. Kādā Kolumbijas Universitātes pētījumā konstatēts, ka sievietes ir labāki audzēkņi nekā vīrieši. Mēs esam daudz uzmanīgākas, elastīgākas un organizētākas! Saņemot uzdevumu no sava priekšnieka, tu to sapratīsi daudz ātrāk nekā tavs vīriešu kārtas kolēģis.

Mēs esam gudrākas. Veicot IQ testus, sieviešu rezultāti ir daudz augstāki. Pētnieks Džeimss Flinns veicis IQ pētījumu ar cilvēkiem dažādās pasaules valstīs, lai noskaidrotu, kura dzimuma rezultāti būs labāki. Visās valstīs sievietes ierindojās augšgalā. Tas ir pierādīts!

Mēs esam tīrīgākas. Kādā ASV pētījumā konstatēts, ka vīriešu galdi birojos ir daudz nekārtīgāki nekā sievietēm. Tāpat arī pētnieki atklājuši, ka vīriešu darba vietās ir no 10 līdz 20% baktēriju vairāk nekā daiļā dzimuma pārstāvēm. Zinātnieki to skaidro ar vīriešu zemo higiēnas līmeni.

Mēs esam labākas darba intervijās. Rietumu Ontario Universitātē atklāts, ka sievietes darba intervijas laikā ar stresu daudz labāk tiek galā nekā vīrieši. Iespējams, tāpēc, ka mēs pirms lielā brīža sagatavojamies laicīgāk un rūpīgāk.

Sievietes avārijās izdzīvo biežāk! Lai arī cik skumji tas neizklausītos, sievietes automašīnu avārijās izdzīvo biežāk nekā vīrieši. Mūsu mīļotajiem vajadzētu būt pateicīgākiem, ka nemitīgi atkārtojam: „Uzliec drošības jostu!”

Mēs esam atklātākas. Aptaujājot 2000 cilvēku atklājās, ka sievietes par savām problēmām un nedienām runā vairāk nekā vīrieši. 53% sieviešu stāstīs draugiem par to, kas viņu uztrauc. Tikmēr savas problēmas atklāti apspriest ir gatavi tikai 29% vīriešu.

Mēs ēdam veselīgāk. Aptaujājot vairāk nekā 14000 cilvēku, tika pierādīts, ka sievietes biežāk izvēlas veselīgāku ēdienu nekā vīrieši. Kamēr stiprais dzimums priekšroku dod sasaldētajām picām un sātīgajiem hamburgeriem, sievietes izvēlas svaigus dārzeņu salātus un augļus!

Sievietes dzīvo ilgāk. No visiem pasaules iedzīvotājiem, kuri ir vecāki par 100 gadiem, 85% ir sievietes. Saskaņā ar ASV pētījumu, sievietes dzīvo vidēji par 5-10 gadiem ilgāk nekā vīrieši.

Mēs esam labākas vadītājas. Eksperti uzskata, ka sievietes ir labāki priekšnieki, jo mums piemīt pārliecinošākas dotības klausīties, mācīt un pārliecināt. Vadības eksperts Džejs Forte uzskata, ka sievietes daudz pārliecinošāk motivē savus darbiniekus nekā vīrieši.

Sievietes iegūst augstāko izglītību daudz biežāk. Vīrieši daudz retāk iegūst augstāko izglītību un kāroto diplomu nekā sievietes. Lielai daļai vīriešu nepieciešami vismaz pieci gadi, lai iegūtu bakalaura grādu.

Atceries, ka attīstīt savas iemaņas un pilnveidoties tu vari jebkurā jomā! Kas zina, varbūt pēc pāris gadiem pētījumos atklāsies, ka sievietes ir labākas autovadītājas nekā vīrieši?

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.