1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kāpēc tu esi visseksīgākā

 

Kā izrādās, dažas no sievietēm nekad nejūtas iekārojamas. Turklāt lielākā daļa no mums ir ieprogrammētas sevi vienmēr salīdzināt ar kādu ideālo sievieti, kas mīt mūsu prātos. Protams, ka šī ideālā sieviete vienmēr būs tikai un vienīgi skaistāka par mums. Tomēr ir pienācis laiks to mainīt! Izlasi, kāpēc tieši tu esi visseksīgākā sev un savam vīrietim!

Iztēle un realitāte
Bieži vien mēs iedomājamies, ka esam neglītas un mums šķiet, ka arī apkārtējie redz mums piemītošos trūkumus. Salīdzinot sevi ar iztēlē uzburto ideālo tēlu mēs zaudējam un, kas ir pats nejaukākais, mēs dzīvojam ar šo neveiksminieces apziņu. Tomēr ir kāda laba ziņa! Apkārtējie cilvēki redz mūs citādas, nekā mēs iztēlojāmies sevi, un nereti apkārtējie pat nepamana trūkumus un nepilnības, kuras tik ļoti traucē mums dzīvot. Patiesi seksīgas sievietes prot saprasties ar savām vājībām, viņas apspēlē tās, izmanto un galu galā vairs nepievērš tām uzmanību. Pamēģini arī tu – pārtrumpo savu trūkumu: novērs uzmanību no neizteikta vidukļa ar padziļinātu dekoltē. Īsi augumu kompensē ar augstiem papēžiem. Tikai nekādā gadījumā nepārforsē – tev jājūtas ērti un pārliecināti. Pārvērt defektus par visiem redzamiem efektiem!

Viens vesels
Ko īsti nozīmē “būt seksīgai un iekārojamai” ? Aizver acis un atbildi, ko tu redzi? Ja atbildē dominēs perfektas ķermeņa aprises, garas kājas, gari plīvojoši mati, neuztraucies, tas ir normāli, jo atbildot uz šo jautājumu, mēs galvenokārt fokusējamies uz izpratni par estētisko un fizisko. Mazliet vēlāk mēs aptveram, ka patiesi iekārojam cilvēku, personību. Tātad, seksīga un iekārojama esi tu. Kas esi tu? Vai tikai ķermenis? Nē, tu esi visa apvienojums – tavs ķermenis kopā ar tavu gaitu, skatienu, runas manierēm, rakstura īpašībām un tavām prasmēm. Jā, arī prasmes spēj atklāt tavu jutekliskumu. Veicot savu darbu ar tev piemītošo talantu un iedvesmu, tu pievērs sev uzmanību un aizrauj pārējos. Pavēro sevi no malas, kāda esi, kad dari kaut ko, kas tev patiesi padodas – prezentāciju gatavošana, cienasta gatavošana, komunikācija ar cilvēkiem – un tu sapratīsi, ka tava degsme spēj iekvēlināt. Tavs partneris iekāro un mīl tieši tevi, tavu personību, nevis tikai tavu fizisko ķermeni.

Humors
Vai esi ievērojusi, kā cilvēki reaģē uz sarunu biedriem, kuri prot smieties ne tikai par citiem un viņu jokiem, bet arī paši par sevi? Humora izjūta ir ārkārtīgi vērtīga, ja vēlies kļūt par seksīgu sievieti. Palūkojies apkārt un tu ieraudzīsi patiesi daudz kautrīgu, norūpējošos un saspringtu sieviešu, kuras varētu būt neatvairāmas un pavedinošas, tikai vajadzētu kļūt mazliet brīvākām un atraisītākām. Iespējams, ka arī tev piemīt šāds netikums – par maz smieklu tavā dzīvē. Pamēģini vairāk smaidīt, smieties ne tikai par citiem, bet arī par sevi, smejies par savām kļūdām vai nejēdzīgu rīcību vai neveiksmīgu izskatu. Smiekli noņem sasprindzinājumu un uzlabo garastāvokli, kas savukārt uzlabo tavu pašapziņu. Dažreiz neprātīga rīcība, ar nosacījumu, ka pati apzinies to, un uztver situāciju ar humoru, pārliecina apkārtējos, ka esi nemākslota un bez aizspriedumiem. Neatkarīga no citu viedokļiem, ar šķelmīgu un noslēpumainu smaidu uz lūpām – lūk, tāda sieviete ir vīrietim saistoša un šķiet patiesi pievilcīga!

Tu esi neatkārtojama!
Svarīgākais un nozīmīgākais nosacījums, lai justos iekārojamai un seksīgai – apziņa, ka tu esi unikāla un neatkārtojama! Tu neatradīsi sev līdzīgu cilvēku visā Visumā – mēs atšķiramies gan pēc izskata, gan pēc rakstura. Tieši šīs detaļas padara mūs par tām, kādas esam – nesalīdzināmas un vienreizējas, pirmatnīgas un neatkārtojamas. Pieņemot sevi ar sev raksturīgām īpašībām, tu apzināsies savu vērtību un kļūsi pārliecināta par sevi.  Atceries, ka pasaulē nav nekā seksīgāka par pašpārliecinātību!

Teksts: Jevgēnija Jakovļeva

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.