0.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Tīra māja = labs noskaņojums

 

Kā izrādās, dažkārt jāzina vien pāris triki, lai dzīvojamo telpu savestu kārtībā ātri un vienkārši. Izmētātas drēbes, kaudze daļēji izlietotas kosmētikas vai netīri trauki būs pagātne, ja sekosi Cosmo padomiem.

Uzzini, kādus mājsaimniecības pienākumus labāk dažās minūtēs paveikt nekavējoties, lai aiztaupītu sev ilgstošas galvassāpes nākotnē!

Nomazgā traukus
Netīri trauki ir ne tikai īsts baktēriju perēklis, bet tiem arī ir tendence vairoties. Ja sāksi krāt izlietnē netīros šķīvjus, krūzes un galda piederumus, tici mums, izlietne drīz vien būs pilna un sāks nelāgi ost. Tāpēc mazgā traukus pēc katras maltītes un tavs mājoklis būs tīrāks!

Nekrāj sīkumus!
Monētas, baterijas, rakstāmpiederumi, vizītkartes un dažādi citi sīkumi parasti mētājas grozā vai kādā bļodā. Interesanti, bet arī tiem ir tendence vairoties. Vai maz zini, kas ir tavā sīkumu grozā? No šīs situācijas ir tikai viena izeja – pātrauc sīkumus krāt! Vizītkartes uzreiz noliec tur, kur tām jābūt un izlietotās baterijas aiznes nodot lielveikalā uz speciāli izvietotu vietu. Izrevidē arī citas sakrājušās mantas un tavā mājā atbrīvosies telpa!

Saklāj gultu
Saklātai gultai tavās mājās būtu jābūt likumam. Sakārtota gulta daudz ko izmaina un mājās vienmēr taču ir patīkamāk atgriezties, kad guļamistaba kārtībā…

Turi tīru vannasistabu
Kā jau daiļajam dzimumam, mums, protams, patīk pavadīt laiku vannasistabā. Tāpēc parūpējies, lai šajā telpā tev būtu patīkami uzturēties. Sāc ar kosmētikas piederumu sakārtošanu, turpini ar dvieļu izvietošanu speciāli tiem piemērotās vietās un vienmēr parūpējies, lai izlietne, skapītis un tualetes pods būtu kārtīgi noslaucīti. Ja šīs lietas turēsi ikdienā kārtībā, tas tev aiztaupīs milzu galvassāpes un pamatīgus tīrīšanas darbus!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.