3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Tavs vasaras sabiedrotais – jūnija Cosmo!

 

Tev liekas – šis ir tikai kārtējais Cosmo numurs? Nekā tamlīdzīga! No jūnija Cosmo DNS tiek papildināts ar krietnu devu rokenrola, brīvības un dzīves svinēšanas. Neko tādu tu vēl nebūsi redzējusi nevienā citā žurnālā! Cosmo sagaida vasaru ar satriecošiem jaunumiem un dāvanām tieši tev.

Silti vakari, saldējums ar zemenēm brokastīs, iesauļotas peldkostīma lencītes, ballītes līdz saullēktam… Beidzot klāt vasara un ir laiks svinēt! Jūnija Cosmo nāk ar grandiozām pārmaiņām, jo mainījies ne tikai žurnāla skatījums uz dzīvi, bet arī galvenās redaktores sleja – turpmāk šajā lomā iejutīsies divas draudzenes. Jā, patiešām – nu žurnālam būs veselas divas galvenās redaktores! Cosmo vienmēr bijis tavas labākās draudzenes lomā, tāpēc ir tikai pašsaprotami, ja to arī vada draudzenes.

Uz vāka redzēsi šarmanto seriāla The Big Bang Theory zvaigzni Keiliju Kuoko. Viņa nav tipiskā Holivudas aktrise, jo uztver intervijas ar pārsteidzošu vieglumu, bet neseno šķiršanos – ar īstenu čempiones attieksmi.

Cosmo vēlas svinēt vasaru kopā ar tevi un aicina doties līdzi mežonīgā tūrē ar šī brīža stilīgākajām Latvijas rokzvaigznēm. Ja arī tevi fascinē grūpiju un rokenrola kults, tev noteikti patiks ekskluzīvā reportāža no grupas Rīgas Modes aizskatuves. Uzzini, kas notiek, gaismām izdziestot!

Popularitāte vilina daudzus, taču kāda ir tās cena? Šomēnes Cosmo ļāvās trakam eksperimentam un noskaidroja, kā stundas laikā tu vari kļūt par 1000 Instagram sekotājiem bagātāka. Jā, tas patiešām ir tik vienkārši!

Ja vienmēr esi sapņojusi par māju Maldīvu salās un sešciparu skaitļa kabatas naudu, mums ir laba ziņa – tas ir pavisam reāli sasniedzams. Lai sapni piepildītu, tev tikai nepieciešama ģeniāla aplikācijas ideja un vēl dažas nianses, par kurām šomēnes vari lasīt karjeras sadaļā.

Uzziedi par godu jūnijam! Izvēlies milzīgas puķu apdrukas, košas bantes, krāsainas apģērba aplikācijas un kleitas… Daudz, daudz kleitu! Iedvesmu vasaras stilam atradīsi Cosmo modes lapās.

Ak jā, šomēnes neaizmirsti noorganizēt satriecošu dārza ballīti. Ja kāds apgalvo, ka meitenes neprot grilēt un jaukt kokteiļus, apbruņojies ar izcilā dzēriena Raspberry Smash un grēcīgi garda burgera receptēm un apklusini kritiku uz visiem laikiem!

Iezīme Kas gan būtu svētki bez dāvanām! Šomēnes Cosmo tev sarūpējis bezmaksas solārija apmeklējumu*, kā arī citus jaukus pārsteigumus.

Ņem žurnālu līdzi un dodies baudīt bezrūpīgās jūnija dienas!

Tavs Cosmo.

 

* Bezmaksas solārija apmeklējums – kupona lietošanas noteikumi:

1. Otrais (bezmaksas) solārija apmeklējums jāizmanto tajā pašā solārijā un uz to pašu laiku.
2. Kupons derīgs līdz 31.08.2016.
3. Lai saņemtu bezmaksas solārija apmeklējumu, saglabā kuponu un pirmās apmeklējuma reizes čeku.
4. Bez pirmā apmeklējuma čeka bezmaksas solārija apmeklējums netiek nodrošināts.
5. Kupons nesummējas ar citiem solārija pakalpojumu akciju piedāvājumiem.
6. Solāriju atrašanās vietas/adreses:

KOLONNA DAY SPA TIRDZNIECĪBAS CENTROS

  • T/c Domina Shopping (2.stāvs), Ieriķu iela 3
  • T/c Galerija Centrs (5.stāvs), Audēju iela 16
  • T/c Rīga Plaza (1.stāvs), Mūkusalas iela 71

KOLONNA RĪGAS CENTRĀ

  • Basteja Pasāža (2.stāvs), Z.A.Meierovica bulvāris 16
  • Valdemāra Centrs, Kr.Valdemāra iela 21
  • Marijas iela 13
  • Bruņinieku iela 18

KOLONNA CITĀS LATVIJAS PILSĒTĀS

  • Limbaži, Rīgas iela 12
  • Liepāja, Kr.Valdemāra iela 3
  • Madona, Saules iela 15
  • Rēzekne, Brīvības iela 2/4
  • Sigulda, Valdemāra iela 1A
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.