1 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Ļaujies sajūtām ar februāra Cosmo!

 

Mežģīņu apakšveļa, kaislīgi skūpsti, vīns un… tostermaizes?! Lasi februāra Cosmo, uzzini, kāda šim visam ir saistība un piedzīvo visu laiku jutekliskāko un spilgtāko februāri!

šomēnes esam tev sarūpējušas īpašu dāvanu – seksīgu, puskailu puišu fotosesiju. Ja līdz šim tev šķita, ka vienīgais ceļš uz vīrieša sirdi ved caur vēderu, tad šie smukulīši mums atklāja citu recepti – kā izrādās, katram ir kādas īpašas smaržas, kas liek zaudēt prātu sievietes dēļ. Uzzini, kuras tās ir un gūsti pretējā dzimuma uzmanību ik uz soļa!

Tev nav jāpērk dārgākais un ekskluzīvākais vīns, kuru atrodi veikala plauktā, lai būtu droša par tā kvalitāti – Cosmo vīnu izvēles ceļvedī tu uzzināsi patiesību un mītus par šo leģendāro dzērienu. Kļūsti par someljē – vismaz tādā līmenī, lai ar savu izvēli nenošautu greizi un patīkami pārsteigtu ģimeni un draugus.

Nav šaubu, februāris ir randiņu un romantikas mēnesis, taču žurnālā sev noderīgus padomus atradīs gan pārliecināta rozā briļļu nēsātāja, gan dumpinieciska skeptiķe. Piemēram, mēs atradām labākās stila idejas gan randiņam ar simpātiju, gan ar labākajām draudzenēm. Taču, ja šomēnes gribi mest ar roku jebkāda veida socializācijai un vēlies pavadīt vakarus mājās ar seriāliem, arī to dari stilīgi un žurnālā atklāj veiksmīgus interjera iekārtošanas padomus.

Randiņi, ballītes, šopings un branči… Paga, kā tad ar darbu, studijām un citiem pienākumiem?! Varētu šķist, ka sabalansēt šo visu ir teju neiespējami, taču mēs atradām galvenos iemeslus, kas tev neļauj koncentrēties. Ja spēsi tos uzveikt vai apiet, kļūsi par multitāskinga karalieni un pārsteigsi gan kolēģus, gan bosu!

Lai februāra saldās glazūras kārtiņa nešķistu pārāk šķebinoša, mēs apskatījām arī pavisam nopietnas tēmas. Piemēram – vai zināji, ka vismaz 30% sieviešu nenodarbojas ar seksu, līdz nav saniegušas noteiktu reibuma pakāpi? Taču patiesībā sasniegt orgasmu un emocionālu tuvību reibumā ir gandrīz neiespējami. šajā numurā uzzināsi, kādas sekas var radīt sekss dzērumā! Savukārt ASV par jaunāko trendu kļuvuši tamponi no… marihuānas. Vai THC tiešām dziedē menstruālos krampjus un vai dakteri iesaka zaļās higiēnas preces? Lasi Cosmo un noskaidro!

Lai tev bezbailīgs, romantisks, krāsains un atklājumiem pilns februāris!
Tavs Cosmo.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.