8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Populāri iemesli, kādēļ bijušais mēģina atgriezties tavā dzīvē

 

Tu jau esi tikusi pāri visiem pārdzīvojumiem un esi sākusi virzīties tālāk, kad pēkšņi tavs bijušais atkal uzrodas tavā priekšā. Patīk tev tas vai nē, bet tā mēdz gadīties. Un tādos brīžos ir svarīgi atcerēties, ka visticamāk tas nav tādēļ, ka viņš vēlas, lai viss ir pa vecam.

Viņš grib palutināt savu ego – Diemžēl, doma, ka tu viņu vēl joprojām mīli un esi gatava pieņemt atpakaļ, vienkārši palīdz viņam paaugstināt savu pašvērtējumu.

Viņam ir nepieciešams plecs, uz kura paraudāt – Ir grūti atrast labu emocionālo atbalstu, it īpaši vīriešiem, kuri baidās izrādīt savu vājību. Ja attiecību laikā jums bija arī ļoti labas draudzīgās attiecības, viņam varētu šķist, ka viņš joprojām var tevi izmantot kā savu draudzīgo plecu. Parasti gan tad, kad viņš uzrodas un „uzgrūž” tev visas savas problēmas, viņš tikpat negaidīti arī nozūd.

Viņa jaunās attiecības ātri beidzās, un tas lika viņam ilgoties pēc tevis – Ja jūsu attiecības bija ilgas, var gadīties, ka viņš sagribēja kaut ko jaunu. Taču, pamēģinot jaunu, saprata, ka tas nav nemaz tik interesanti, kā šķita sākumā. Katram ir savas dīvainības, trūkumi, īpašības, bet tavējās viņš vismaz jau zina. Tāpēc, kad ar citu nekas nesanāk, viņš var atskriet atpakaļ pie tevis.

Viņš it kā vēlas saglabāt ar tevi draudzību – Klišeja „paliksim draugi” vēl ir dzīva. Un ir grūti pateikt „nē” bijušajam, kurš uzstājīgi vēlas kļūt par tavu draugu. It īpaši, ja attiecību laikā starp jums tiešām bija laba draudzība.

Viņš ir mainījies/ viņu interesē, vai tu esi mainījusies – Tā ir patiesība, ka ne katrs priecājas redzēt savu bijušo laimīgu. Nē, nav tā, ka mēs gribam, lai viņi cieš, taču ir grūti pieņemt to, ka otrs jau ir ticis pāri šķiršanās sāpēm, kamēr tu vēl, nē. Varbūt viņš redzēja kaut ko sociālajos tīklos un tagad nespēj pārstāt domāt par tevi. Varbūt kāds viņa paziņa nejauši pieminēja tevi. Bet varbūt viņš pats sevī un savā dzīvē mainīja to, kas kļuva par šķiršanās iemeslu, un tagad vēlas tev to parādīt.

Viņš grib seksu – Jā, seksu ar bijušo. It kā tev vajadzētu vēl kādu iemeslu vēl vairāk sapīties savās emocijās.

Viņš patiesi vēlas tevi atgūt – Dažkārt laiks liek saprast, ko cilvēks ir zaudējis. Viņš var patiesi cerēt būt atkal kopā ar tevi, pat, ja tev ir grūti tam noticēt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.