8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

8 frizūras 10 sekunžu laikā – ātri un vienkārši

 

Reizēm nav vēlmes ilgi veidot frizūru, bet vēlies izskatīties kā tikko no frizētavas. Ko darīt? Par laimi mums tev ir priecīgas ziņas! Esam atraduši 8 satriecoši, vienkāršas frizūras, kuras tu spēsi izveidot vien 10 sekunžu laikā. Izmēģini!

Kuplā astīte

 Parastu izveidotu matu astīti tu vari pārvērst par izskatīgu frizūru, kas vien ne tikai tev patiks, bet arī tavām draudzenēm! Galvenais noteikums – uzkasi astīti, tā dos taviem matiem kuplumu un mirdzumu.

Modernā copīte

Savāciet matus augstajā astē un uzvelciet matu lociņu. No matiem uztaisiet nelielu slotiņu un matu galiņus satiniet apkārt un aplieciet matu gumiju. Vienkārši!

Saskrullē un saspraud

Отделите небольшую прядь волос сбоку и закрутите в жгут. Закрепите двумя невидимками крест-накрест. Nelielu šķipsniņu matu saskruļojiet un atspraudiet tā kā parādīts attēlā. Gatava ballei!

Oriģinālā Malvīne

Atdaliet augšējos matus un sasieniet tos astē. Tālāk šo astīti sasieniet kā attēlots ir bildē.

Elegantās lokas

Matu lociņš no matiem

Šī tendence ir ļoti pieprasīta sieviešu vidū. Rīkojies kā attēlā rādīts un drīz vien tiksi pie skaista, moderna matu lociņa.

Mezgls no matiem

 Savāciet matus augstajā astē,taču neizvelciet tos līdz galam ārā. Uztaisi no matiem nelielu vēdeklīti un aptiniet to ar matu gumijām. Izskatās ļoti skaisti!

Astīte – gliemežvāks

Un tagad tu būsi iemācījusies šo vieglos veidus un nevajadzēs uztraukties par frizūru.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.