3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Seksa numeroloģija. Viss ir vienkārši kā divreiz divi!

 

e3823fe2e02931eee83f491ba1ee32af_XL

Pastāv īpaša numeroliģija, kura kalpo kā padomdevējs pieaugušajiem mīlas un intīmajās lietās, jo nekas tā nesatrauc cilvēku kā viņa jūtas un atbilde uz tām. Seksa, vai seksualitātes numeroloģijā nav nepieciešama sarežģīta skaitļošana, te galvenais ir atcerēties savu mīļāko skaitli. Ja tas ir divciparu, vai trīsciparu, tad saskaitiet līdz tas kļūs par viena cipara skaitli. (piemēram, ja tas ir 44, tad skaitļojam 4+4=8)

Nu tad kādus noslēpumus glabā seksa numeroloģija?

Skaitlis 5 pieder jūtīgām, aizrautīgām būtnēm, kuras ir spējīgas iziet uz jebkuru kompromisu, apdraudot personīgās intereses. Viņiem piemīt pārsteidzoša intuīcija, prot uzminēt partnera noskaņojumu un tam pielāgoties. Seksa numeroloģija iesaka viņiem atbrīvoties no šaubām un trauksmes, jo tuvība – tas nav laiks pašanalīzei, tā spēj sniegt ne mazums baudu!  

Skaitlis 6 – ir izcilu un izgudrotāju personību skaitlis, kaut arī tie ir pārāk sapņaini un ir atrauti no realitātes. Seksā viņiem ir nepieciešams jūtu diženums un ideāla  svīta, tikšanās vietām jābūt skaisti aprīkotām, bet mīļotajam jālasa mīlas soneti…Seksa numeroloģija atgādina, ka dzīve ir skaista arī bez nokrāsām, bet sekss vēl jo vairāk! Tas neprasa nekādas dekorācijas, izņemot abu partneru jūtas, un tās nav nepieciešams pierādīt ar dzejoļiem un rozēm.  

Skaitlis 7 pieder nepārbaudītām un kaislīgām būtnēm, kas pieraduši valdīt visā. Sekss un tuvība ar partneri viņiem ir baudas un spēcīgas enerģētikas avots, tomēr viņi ir spējīgi nepazaudēt galvu visā savā emocionalitātē. Tā drīzāk palīdz tiem pastāvēt uz savu, un, ja laulātais vai mīļākais viņiem izrādīsies nederīgs – viņi to pametīs bez vilcināšanās. Viņu sirdī nav vietas šaubām un bailēm, vientulība nav krusts, bet gan brīvība.

Skaitlis 8 raksturo skaidrus un reāli domājušus cilvēkus, kuri tiecas vienmēr kontrolēt notiekošo, tai skaitā arī gultā. Tas itin nemaz netraucē tiem izpaust savu iztēli un pievienoties seksuālajai spēlei, vienkārši viņiem vienmēr ir nepieciešams spēlēt galveno lomu. Viņi prot sniegt baudu un paši negausīgi izbauda seksu, partneru numeroloģija iesaka tiem savā izvēlē apstāties pie tiem, kuri ļauj sevi vest un viegli pakļaujas viņu gribai. 

Skaitlis 9 – skaitlis jautriem cilvēkiem, kuriem vārdi kabatā nav jāmeklē un kuriem var būt asa mēle. Viņi tajā pašā laikā ir labsirdīgi, neatkarīgi un pārliecināti par sevi, gādīgi un piesardzīgi mīlas attiecībās, bet seksa numeroloģija pievērš uzmanību – šiem cilvēkiem to uzskata par patīkamu un atslābinošu nodarbi, un nevis kā savas mīlestības izpausmes veidu. Un bērniem viņi tiecas šo attieksmi pret seksu pasniegt kā dzīves sastāvdaļu.  

Skaitlis 0 – skaitlis tiem, kuri vieglāk pakļaujas, nekā uzstāj uz savu. Intīmajās lietās tiecas klausīt un izpildīt norādījumus, ja viņiem ir iestāstīts, ka sekss ir slikta un nevajadzīga lieta, viņi vai nu noticēs un novērsīsies no šīs dzīves puses, vai arī pacentīsies tomēr gūt pozitīvu pieredzi, izmēģinot savus spēkus ar dažādiem partneriem. Seksualitātes numeroloģija iesaka viņiem attīstīt savu personīgo juteklīgumu un pievērst uzmanību delikātiem un pieredzējušiem partneriem, lai attīstītu savu intīmo sfēru.

avots: fengshuy.info
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.