2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Svētku noskaņa ar L’OCCITANE

 

Izjūtiet svētku noskaņu ar L’OCCITANE stāstījumu par burvīgajiem Ziemassvētkiem Provansā. Atklājiet jaunos, ierobežotās kolekcijas aromātus, kuri iepakoti gaumīgos dāvanu iepakojumos un pastāvīgās dāvanu kolekcijas, kas izstrādātas ar mīlestību un dabīgām sastāvdaļām. Pierre Hermé Paris Divi talanti tiekas, lai radītu smaržas. Pierram Herme, Haute Pâtisserie radītājam, kontrasti kļūst par līdzībām, kad viņš sajauc jasmīnu ar dzelteno salmeni un neroli ziedu. Šī nevainīguma un jutekliskuma, spēka, drosmes un delikātā viegluma tikšanās, atgādina mums, ka tie visi ir radniecīgas dvēseles. Neviens, izņemot viņu, nevarēja iedomāties tādu kombināciju kā greipfrūts ar rabarberiem, kuri ir pikanti no krustnagliņu klātbūtnes un šķipsniņas muskatrieksta. Viss apvienots aromātos, kuri ir piemēroti gan vīriešiem, gan sievietēm.

L’Occitane en Provence – starptautisks uzņēmums, kas ražo ķermeņa, sejas un mājas produktus. Uzņēmumu dibināja Olivier Baussan 1976. gadā, Francijā. Olivier Baussan veltījis savu dzīvi, lai pētītu dabiskos augus un dabas īpašības kosmētiskajos līdzekļos. Iedvesmojoties no dabas, viņš ir izstrādājis kosmētikas kompāniju, kas balstās uz ēterisko eļļu ražošanu un dabīgām sastāvdaļām.

Mūsu vērtības

No sava izveidošanas momenta 1976.gadā kompānija L’OCCITANE sekoja vienkāršām vērtībām: autentiskums, cieņa un jutekliskums.

Tā nav vienkārši filozofija, tās ir uzņemtās saistības, kas ilgus gadus ietekmē kompānijas pieņemamos svarīgos lēmumus.

Visas mūsu darbības un lēmumus diktē divas savstarpēji saistītas vēlmes: saglabāt un nodot. Tas ir tas, kas piedod mūsu brendam dzīves spēku, piešķir tam nozīmi un misiju.

59 Eur; Bija 73.50 Eur
59 Eur; Bija 73.50 Eur
PH2
59 Eur; Bija 73 Eur
69 Eur; Bija 85.50 Eur
69 Eur; Bija 85.50 Eur
59 Eur; Bija 73.50 Eur
59 Eur; Bija 73.50 Eur

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.