2.3 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Gards dārzeņu un vistas gaļas sacepums

 

600x401_0_fe0f122656f8c61facee055334820cde-800x534_0x59f91261_2694071021383818746

Sastāvdaļas:
500 g vistas maltās gaļas
1 liels sīpols
2 tomāti
1 saldais pipars
1 kartupelis
3 -4 ēdamkarotes krējuma
1 ēdamkarote olīvu vai saulespuķu eļļas
100 g rīvēta cieta siera.

Pagatavošana:
Sīpolu sasmalcinām blenderī vai samaļam gaļas mašīnā , varam smalki sagriezt ar nazi.
Sajaucam ar vistas malto gaļu, pēc garšas ieberam sāli un piparus. Tad masu ieliekam traukā, kurā taisāmies to cept.
Virsū kārtām liekam sagrieztus dārzeņus: tomātus, saldo piparu un visu to, kas jums ir.
Kartupeļus sarīvējam , vēlreiz pieberam sāli un piparus, pievienojam ēdamkaroti olīveļļas, virsū lejam krējumu un visu apsedzam ar rīvētu sieru.
Cepam aptuveni 40 minūtes 190 grādu temperatūrā.

 

3 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.