4.9 C
Rīga
sestdien, 11 maijs, 2024

Viņa šo līdzekli iesmērēja krāsotos matos un pēc pusstundas ieguva fantastisku rezultātu!

 

Galvas āda aktīvi absorbē visas ķīmisko šampūnu sastāvdaļas, kondicionierus un dažādas matu maskas. Īpaši agresīvi izpaužas krāsvielas, kas bieži izraisa alerģiju un apsārtumu. 

Šis ir dabisks kondicionieris matiem, pateicoties kuram tu varēsi atteikties no ķīmiskajām vielām matiem. Šīs sastāvdaļas matus padara kuplākus un nav kaitīgi matu veselībai. Izklausās labi, vai ne?

KĀ MITRINĀT MATUS

Lai pagatavotu šo kondicionieri tev vajadzēs tikai nogatavojies viens banāns un medus ēdamkarote. Visu samīca kopā un klāj uz matiem. Atstāj uz 15 – 20 minūtēm. Nomazgāt vislabāk ar kumelīšu uzlējumu. 

кондиционеры для волос своими руками

Kondicionieris no dabiskajiem augiem
Šis kondicionieris palīdzēs matiem, kuri ir sausi, salūzuši un zaudējuši savu dabisko izskatu. Šis aromāts, pat palīdzēs jūsu nerviem nomierināties. Tev vajadzēs: puslitra ūdens, 10 g izžāvētu garšaugu, 5 g izžāvētu kumelīšu ziediņus, 5 g sausu kliņģerīšu ziedu un 15 – 20 pilienu kadiķa ēteriskās eļļas. 

Sākumā vajag iztvaicēt ūdeni, tad iebērt zāles nelielā kastrolī un apliet ar verdošu ūdeni.

Tālāk izkāš caur sietiņu un ielej to mazā pudelē ar izsmidzinātāju, pievienojot ēteriskās eļļas. Atliekas no līdzekļa var uzglabāt ledusskapī uz divām nedēļām. Matus žāvē dabiski ietinot dvielī. 

кондиционеры для волос своими руками

Kondicionieris ar avokado
Avokado ir bagāts ar vitamīniem un minerālvielām, kas efektīvi mīkstina un mitrina trauslus matus. Lai pagatavotu tev vajadzēs: pusi no svaiga avokado, 1 tējkarote kviešu asnu eļļas, 1 tējkarote jojobas eļļas. 

Nepieciešams visas sastāvdaļas kārtīgi samīcīt līdz viendabīgai masai. Tad uzklājiet masu uz izmazgātiem mitriem matiem un galvas ādas. Turēt kondicionieri apmēram 20 minūtes, tad izmazgāt ar siltu ūdeni. 

кондиционеры для волос своими руками  
 
 
 

1 KOMENTĀRS

  1. Kā saprast teikumu :,,Sākumā vajag iztvaicēt ūdeni ?
    1). iztvaicējot ūdens pazūd pilnīgi viss!
    2). Tvaicējot bija doma iegūt
    destilētu ūdeni ?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.