1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Laiks izmest brilles! Šī metode uzlabo redzi par 97%

 

Šo var saprast tikai cilvēks, kuram ir problēmas ar acīm un redzi… Jā, šī tēma var būt pat smaga! Tas ir šausmīgi: bez brillēm vai kontaktlēcām pāris metru attālumā es neredzu pat cilvēka sejas ar ko es runāju un kontaktējos. Tas smagi iedragā cilvēka pašapziņu un pašvērtējumu, viņš sāk noslēgties sevī un pārdzīvo par to. Cik sevi atceros katru dienu uzdodu sev jautājumu: vai var bez operācijas sev uzlabot paša spēkiem redzi, lai varētu atvadīties no brillēm? 

Ko tik es neesmu izmēģinājusi, lai redzētu skaidrāk: dažādas zāļu tējas, speciālas zāles, vitamīnu A, svaigas mellenes, burkānus ar olīvveļu un vēl daudz citu līdzekļu. Likās jau, ka nekas man nespēs palīdzēt, tikai operācija ko nevēlējos… Bet tad iepazinos ar ļoti interesantu veidu kā uzlabot redzi un notika īsts brīnums! Lasi tālāk…

как улучшить зрение в домашних условиях

KĀ UZLABOT ACU REDZI MĀJAS APSTĀKĻOS

TEV BŪS VAJADZĪGS ŠIS:

  • 1 g safrāns

(Safrāns ir pasaulē visdārgākā garšviela, kurai raksturīgs savdabīgs, rūgtens aromāts un izteikta garša.)

  • 1 glāze ūdens

SAGATAVOŠANA:

  1. Uzvāri ūdeni līdz tas sāk vārīties, tad pievieno safrānu un noņem ūdeni no uguns. 
  2. Ļauj šim dzērienam atdzist līdz istabas temperatūrai. Lai garša būtu maigāka un būtu vieglāk un patīkamāk to izdzert varat pievienot nedaudz medus. 
  3. Labāk safrāna dzērienu ir lietot pirms miega vēlu vakarā. Efekts lielāks būs. 

(1 grams safrāna ir domāts 30 – 40 dienām).

Safrāna brīnumaino iedarbību uz redzi zinātnieki izskaidro ar to, ka tas nostiprina fooreceptorus, padarot tos tvirtākus un pasargā acis no spilgtas gaismas iedarbības, neskaitot citas pozitīvās īpašības. Īpaši aktuāli tas ir vecākiem cilvēkiem, jo vecumā daudzas acu slimības ir saistītas tieši ar acs tīklenes gaismjutīgo neironu bojājumiem. Nu ir veids kā atgūt jaunības redzi!

Protams, īstais, dabīgais safrāns nav lēts, bet šī garšviela ir īsta dziedniece. Šo garšvielu iegūst no izžāvētām krokusu ģints puķēm. Safrāns palīdzēs uzlabot redzi un arī attīrīs asinis no holesterīna un triglicerīdiem. Tāpat safrāns spēj ārstēt artrītu un uzlabot atmiņu!

 

 

AVOTS

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.